Închide meniul

FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova | Adrian Mutu, avertisment pentru Laurenţiu Reghecampf: „Ambiţia va fi mare, suntem pregătiţi”. De ce se teme antrenorul echipei lui Mititelu

Gabriel Zamfirescu Publicat: 1 octombrie 2021, 12:52

Reclamă

Războiul dintre cele două Craiove e aşteptat de toată România. Mai sunt două zile până la marele meci, prima dispută FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova în Liga I. Cele două s-au mai întâlnit de două ori în 2013, în liga a doua, cele două meciuri terminându-se cu acelaşi rezultat, 0-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu, avertisment pentru Laurenţiu Reghecampf

Cei doi antrenori, Adrian Mutu şi Laurenţiu Reghecampf sunt apropiaţi. Briliantul de pe banca nou-promovatei i-a botezat copilul lui Laurenţiu Reghecampf, dar pe stadion nu va mai fi loc de prietenii. „Ne va aştepta un meci extrem de dificil. Eu sunt naşul copilului lui Reghecampf. E special pentru noi doi pentru că suntem prieteni de când suntem mici. De-a lungul prieteniei noastre am vorbit cum va fi când ne vom întâlni ca antrenori.

În două zile va veni şi această zi şi bineînţeles că ambiţia va fi şi mai mare pentru că suntem prieteni. În rest nu cred că are nicio importanţă. Amândoi ne dorim ca echipele noastre să câştige. Eu sper ca acest meci să nu creeze incidente în Craiova şi să fie un derby doar pe nivel sportiv”, a spus Adrian Mutu.

Adrian Mutu se teme de ciocnirile dintre fani

Adrian Mutu speră să nu fie probleme între fani şi ciocnirile violente să fie evitate. Nici cu naţul său, Laurenţiu Reghecampf nu a mai vorbit înaintea meciului. „Am vorbit cu el, strict fotbalistic. Glumesc. Îţi dai seama că nu am vorbit fotbalistic. Ne dorim să câştigăm, e doar o tachinare între prieteni. Ştim ce meci ne aşteaptă, atât eu cât şi el. Suntem pregătiţi”, a mai spus Adrian Mutu într-o conferinţă de presă.

FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova se va disputa duminică seara, de la ora 21.00. Deocamdată, nu se ştie câţi fani vor intra pe stadionul din Bănie. Din ultimele informaţii venite de la autorităţi, datorită faptului că municipiul Craiova este la rata de incidenţă de cazuri de COVID de peste 6 la mia de locuitor, meciul ar trebui să se joace cu fani exclusiv vaccinaţi.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și