Închide meniul

Ronald Koeman încă plânge după Lionel Messi: „Dacă aș avea o geantă cu bani, ar fi aici!” Ce spune despre viitorul său la FC Barcelona: „M-am săturat să mă apăr!”

Dragoș Vasile Publicat: 1 octombrie 2021, 19:00

Reclamă
Ronald Koeman încă plânge după Lionel Messi: „Dacă aș avea o geantă cu bani, ar fi aici! Ce spune despre viitorul său la FC Barcelona: „M-am săturat să mă apăr!

Ronald Koeman

Profimedia

Ce spune Ronald Koeman despre viitorul său la FC Barcelona

Ronald Koeman este pe picior de plecare de la FC Barcelona. Catalanii au pierdut ambele meciuri în Champions League fără şut pe spaţiul porţii, 0-3 cu Bayern şi Benfica, iar paharul s-a umplut pentru conducerea de pe Camp Nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întrebat despre viitorul său, antrenorul a dezvăluit că încă nu a fost anunţat. De asemenea, acesta a vorbit, din nou, despre plecarea lui Lionel Messi la PSG, moment care a lăsat urme adânci în tabăra blaugrana.

„Clubul nu mi-a spus nimic. Nu m-am întâlnit cu preşedintele. Nu pot să spun nimic, dar e clar că am ochi şi urechi. Cel mai important lucru este să ne revenim. Am venit aici din iubire pentru club, când era o situaţie complicată. Acum este mai rău.

Nu știu ce ar putea să facă alt antrenor, trebuie să vorbesc și despre asta? Echipa va rămâne aceeași și în următoarele trei luni. Sunt multe de spus și despre sistemul de joc, dar acesta depinde de jucătorii pe care îi avem.

Sunt sătul să mă apăr. Dacă aş avea o geantă cu bani, Messi ar fi încă aici. Cel mai prost moment a fost când a plecat!”, a spus Koeman, citat de abc.es.

Reclamă

Cei doi antrenori favoriţi să îi ia locul lui Ronald Koeman după dezastrul din Champions League

Benfica – Barcelona 3-0. Pe Ronald Koeman îl aşteaptă ore sau zile decisive ca antrenor al Barcelonei după dezastrul de pe Da Luz, 0-3, cu Benfica. Conducerea catalanilor are deja două nume pe lista înlocuitorului olandezului.

Conform jurnalistului Fabrizio Romano, viitorul nu arată foarte bine pentru Ronald Koeman, iar Barcelona ar fi pregătită să înceapă negocierile cu Xavi şi Roberto Martinez, cei care sunt pe lista clubului de pe Camp Nou de mai mult timp.

Barcelona trece printr-o perioadă de criză, dovadă fiind cifrele uluitoare din primele două meciuri din Liga Campionilor: catalanii nu au şutat pe poartă în partidele cu Bayern şi Benfica, pierdute cu acelaşi scor, 0-3

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 FotoGloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian Vezi toate știrile
Citește și