Închide meniul

Ronald Koeman încă plânge după Lionel Messi: „Dacă aș avea o geantă cu bani, ar fi aici!” Ce spune despre viitorul său la FC Barcelona: „M-am săturat să mă apăr!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 octombrie 2021, 19:00

Ronald Koeman încă plânge după Lionel Messi: „Dacă aș avea o geantă cu bani, ar fi aici! Ce spune despre viitorul său la FC Barcelona: „M-am săturat să mă apăr!

Ronald Koeman

Profimedia

Ce spune Ronald Koeman despre viitorul său la FC Barcelona

Ronald Koeman este pe picior de plecare de la FC Barcelona. Catalanii au pierdut ambele meciuri în Champions League fără şut pe spaţiul porţii, 0-3 cu Bayern şi Benfica, iar paharul s-a umplut pentru conducerea de pe Camp Nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întrebat despre viitorul său, antrenorul a dezvăluit că încă nu a fost anunţat. De asemenea, acesta a vorbit, din nou, despre plecarea lui Lionel Messi la PSG, moment care a lăsat urme adânci în tabăra blaugrana.

„Clubul nu mi-a spus nimic. Nu m-am întâlnit cu preşedintele. Nu pot să spun nimic, dar e clar că am ochi şi urechi. Cel mai important lucru este să ne revenim. Am venit aici din iubire pentru club, când era o situaţie complicată. Acum este mai rău.

Nu știu ce ar putea să facă alt antrenor, trebuie să vorbesc și despre asta? Echipa va rămâne aceeași și în următoarele trei luni. Sunt multe de spus și despre sistemul de joc, dar acesta depinde de jucătorii pe care îi avem.

Sunt sătul să mă apăr. Dacă aş avea o geantă cu bani, Messi ar fi încă aici. Cel mai prost moment a fost când a plecat!”, a spus Koeman, citat de abc.es.

Reclamă

Cei doi antrenori favoriţi să îi ia locul lui Ronald Koeman după dezastrul din Champions League

Benfica – Barcelona 3-0. Pe Ronald Koeman îl aşteaptă ore sau zile decisive ca antrenor al Barcelonei după dezastrul de pe Da Luz, 0-3, cu Benfica. Conducerea catalanilor are deja două nume pe lista înlocuitorului olandezului.

Conform jurnalistului Fabrizio Romano, viitorul nu arată foarte bine pentru Ronald Koeman, iar Barcelona ar fi pregătită să înceapă negocierile cu Xavi şi Roberto Martinez, cei care sunt pe lista clubului de pe Camp Nou de mai mult timp.

Barcelona trece printr-o perioadă de criză, dovadă fiind cifrele uluitoare din primele două meciuri din Liga Campionilor: catalanii nu au şutat pe poartă în partidele cu Bayern şi Benfica, pierdute cu acelaşi scor, 0-3

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și