Închide meniul

Edi Iordănescu, comparat cu Jose Mourinho! Asemănarea dintre antrenorul lui FCSB și „The Special One”. „Aşa trebuie să fie peste tot”

Alexandru Ivan Publicat: 2 octombrie 2021, 9:03 / Actualizat: 2 octombrie 2021, 10:58

Reclamă
Edi Iordănescu, comparat cu Jose Mourinho! Asemănarea dintre antrenorul lui FCSB și „The Special One. „Aşa trebuie să fie peste tot

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Basarab Panduru l-a lăudat pe Edi Iordănescu pentru că a reușit să le pună la punct pe vedetele lui FCSB. Jucători precum Claudiu Keșeru sau Constantin Budescu nu ies niciun moment de sub autoritatea antrenorului atunci când fac declarații publice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, comparat cu Jose Mourinho

Mi se pare ceva gen Mourinho parcă. Nu mai ţin minte dacă atunci când s-a dus la Benfica sau la Porto le-a spus jucătorilor aşa. Când aveţi o problemă veniţi la mine că uşa e deschisă. Dacă aveţi o problemă şi vă duceţi la presă şi vorbiţi despre problema aia, tot de acolo să găsiţi şi răspunsul. Aşa mi se pare şi aici. Ştie toată lumea cine e antrenorul în vestiar.

Asta e părerea mea din ce văd. Aşa trebuie să fie peste tot. Keşeru spune nu discut, vine Budescu şi zice că o să vedem în funcţie de meci când joc. Cam toată lumea ştie unde îşi are locul. Dacă Keşeru şi Budescu ştiu, bănuiesc că ştie toată lumea”, a spus Basarab Panduru, potrivit telekomsport.ro.

Claudiu Keșeru: „Nu vrea să comentez schimbarea, este decizia antrenorului!”

Panduru s-a referit la discursul lui Keșeru după Chindia – FCSB 0-1, care a refuzat să comenteze decizia lui Edi Iordănescu de-a-l scoate de pe teren la scorul de 0-0, când roș-albaștrii erau în căutarea golului decisiv.

Nu vreau să comentez schimbarea, este decizia antrenorului. Probabil că va veni şi antrenorul la interviu şi vă va explica. Presiunea este permanentă, chiar în momentul victoriilor apare presiunea manierii. Avem 4 victorii în campionat, avem puţină linişte„, a spus Claudiu Keşeru după meciul de la Ploiești.

Reclamă

Cu Edi Iordănescu, FCSB a legat cinci victorii la rând în toate competițiile. Vicecampioana României este pe locul al doilea în Liga 1, cu 21 de puncte, la șase lungimi în spatele liderului CFR Cluj, care are și un meci în minus.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor Vezi toate știrile
Citește și