Închide meniul

Edi Iordănescu, comparat cu Jose Mourinho! Asemănarea dintre antrenorul lui FCSB și „The Special One”. „Aşa trebuie să fie peste tot”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 octombrie 2021, 9:03 / Actualizat: 2 octombrie 2021, 10:58

Edi Iordănescu, comparat cu Jose Mourinho! Asemănarea dintre antrenorul lui FCSB și „The Special One. „Aşa trebuie să fie peste tot

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Basarab Panduru l-a lăudat pe Edi Iordănescu pentru că a reușit să le pună la punct pe vedetele lui FCSB. Jucători precum Claudiu Keșeru sau Constantin Budescu nu ies niciun moment de sub autoritatea antrenorului atunci când fac declarații publice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, comparat cu Jose Mourinho

Mi se pare ceva gen Mourinho parcă. Nu mai ţin minte dacă atunci când s-a dus la Benfica sau la Porto le-a spus jucătorilor aşa. Când aveţi o problemă veniţi la mine că uşa e deschisă. Dacă aveţi o problemă şi vă duceţi la presă şi vorbiţi despre problema aia, tot de acolo să găsiţi şi răspunsul. Aşa mi se pare şi aici. Ştie toată lumea cine e antrenorul în vestiar.

Asta e părerea mea din ce văd. Aşa trebuie să fie peste tot. Keşeru spune nu discut, vine Budescu şi zice că o să vedem în funcţie de meci când joc. Cam toată lumea ştie unde îşi are locul. Dacă Keşeru şi Budescu ştiu, bănuiesc că ştie toată lumea”, a spus Basarab Panduru, potrivit telekomsport.ro.

Claudiu Keșeru: „Nu vrea să comentez schimbarea, este decizia antrenorului!”

Panduru s-a referit la discursul lui Keșeru după Chindia – FCSB 0-1, care a refuzat să comenteze decizia lui Edi Iordănescu de-a-l scoate de pe teren la scorul de 0-0, când roș-albaștrii erau în căutarea golului decisiv.

Nu vreau să comentez schimbarea, este decizia antrenorului. Probabil că va veni şi antrenorul la interviu şi vă va explica. Presiunea este permanentă, chiar în momentul victoriilor apare presiunea manierii. Avem 4 victorii în campionat, avem puţină linişte„, a spus Claudiu Keşeru după meciul de la Ploiești.

Reclamă

Cu Edi Iordănescu, FCSB a legat cinci victorii la rând în toate competițiile. Vicecampioana României este pe locul al doilea în Liga 1, cu 21 de puncte, la șase lungimi în spatele liderului CFR Cluj, care are și un meci în minus.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Edi Iordănescu, comparat cu Jose Mourinho
  • Asemănarea dintre antrenorul lui FCSB și „The Special One”

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum Vezi toate știrile
Citește și