Închide meniul

Chindia – FCSB 0-1 | „Nu vreau să comentez schimbarea, întrebaţi antrenorul!” Claudiu Keşeru, iritat când a fost întrebat de momentul în care Edi Iordănescu l-a scos de pe teren. Ce a spus de convocarea la naţională

Antena Sport Publicat: 1 octombrie 2021, 23:23

Chindia – FCSB 0-1 | „Nu vreau să comentez schimbarea, întrebaţi antrenorul! Claudiu Keşeru, iritat când a fost întrebat de momentul în care Edi Iordănescu l-a scos de pe teren. Ce a spus de convocarea la naţională

Edi Iordănescu, anunţ despre Keşeru

Hepta

  • Chindia – FCSB 0-1
  • Reacţie acidă a lui Claudiu Keşeru

Claudiu Keşeru a ratat marile ocazii ale meciului, iar Edi Iordănescu a decis să îl înlocuiască, deşi echipa sa suferea în atac. În momentul schimbării cu Vali Gheorghe, Claudiu Keşeru a părut că este deranjat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost acel moment al jocului, când au primit cartonaş roşu. A schimbat puţin perspectiva mentală în meci. Acel cartonaş roşu ne-a făcut să fim puţin suficienţi. Ne-am creat ocazii. Dacă un şut în bară se numeşte ratare şi un altul scos de portar…Sunt momente când intră şi altele când nu intră. Bine că s-a terminat cu bine. Au făcut un meci lăudabil, risipa de efort a fost vizibilă. Noi nu am reuşit să ne găsim soluţiile potrivite.

Nu vrea să comentez schimbarea, este decizia antrenorului. Probabil că va veni şi antrenorul la interviu şi vă va explica. Presiunea este permanentă, chiar în momentul victoriilor apare presiunea manierii. Avem 4 victorii în campionat, avem puţină linişte„, a spus Claudiu Keşeru după Chindia – FCSB 0-1.

Reclamă

Claudiu Keşeru, despre convocarea la naţională: „Am aflat din ziar”

Claudiu Keşeru a dezvăluit că a aflat din ziar de convocarea la echipa naţională, pentru meciurile cu Germania şi Armenia. „Am aflat din ziar. Nu mă aştept la un tratament preferenţial. Nu ştiam la ce să mă aştept, dar mă bucur sincer„, a mai spus Claudiu Keşeru.

Claudiu Keşeru, schimbat de Edi Iordănescu în Chindia Târgovişte – FCSB

Claudiu Keşeru a fost cel mai periculos jucător al roş-albaştrilor în meciul de pe Ilie Oană. Atacantul a fost la un pas de deschiderea scorului, când a lovit bara. De asemenea, la începutul reprizei secunde, acesta a avut una dintre cele mai mari ocazii ale meciului, când a trimis un şut puternic pe spaţiul porţii.

Reclamă

Revenit la FCSB în luna august, a fost titular în toate meciurile din Liga 1. Ba mai mult, acesta a înscris în ultimele trei victorii ale roş-albaştrilor, 6-0 cu Dinamo, 1-0 cu FC U Craiova 1948 şi 3-2 cu Academica Clinceni.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024