Închide meniul

Erling Haaland, OUT de la naţională! Continuă problemele pentru starul lui Dortmund

Antena Sport Publicat: 4 octombrie 2021, 15:27

Reclamă
Erling Haaland, OUT de la naţională! Continuă problemele pentru starul lui Dortmund

Erling Haaland, OUT de la naţională

Profimediaimages

„Îmi pare rău că nu pot fi apt pentru meciurile echipei naţionale, pe care abia le aşteptam. Oricum, urez baftă echipei Norvegiei”, a scris, pe Twitter, atacantul de 21 de ani, în limba norvegiană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La echipa sa de club, Borussia Dortmund, Haaland a ratat ultimele trei întâlniri, astfel că participarea lui la meciurile din preliminariile Cupei Mondiale era incertă.

Erling Haaland, OUT de la naţionala Norvegiei

„Acidentarea lui pare că este pe cale de vindecare, dar evoluţia a fost din păcate prea lentă”, a confirmat medicul selecţionatei norvegiene, Ola Sand, într-un comunicat de presă al federaţiei.

Această indisponibilitate se adaugă altor câtorva absenţe importante din rândul selecţionatei scandinave, între care se numărăr Alexander Sorloth şi Joshua King.

Norvegia va întâlni, vineri, Turcia la Istanbul, apoi Muntenegru, la 11 octombrie, la Oslo, în preliminariile Cupei Mondiale din Qatar. Norvegia este în prezent pe locul 2 în Grupa G cu 13 puncte, la egalitate cu liderul Olanda şi cu două puncte avantaj faţă de Turcia.

Reclamă

Erling Haaland, gest uriaş

Erling Haaland este un campion şi în afara terenului. Jucătorul Borussiei Dortmund i-a făcut cadou fiului lui Luis Suarez un tricou cu autograful său.

Vedeta lui Atletico Madrid nu a ezitat şi i-a mulţumit norvegianului dorit de toate marile forţe ale Europei. „Un jucător de top. Îţi sunt recunoscător pentru tricoul cu dedicaţie primit de băiatul meu pentru ziua lui. Un gest uriaş.

Ţine-o tot aşa, munceşte şi încă o dată îţi mulţumesc!”, a fost mesajul postat pe Instagram de „Canibalul” Suarez. Alături de mesaj, poza în care fiul său este cu zâmbetul până la urechi, ţinând tricoul primit în mâini, spune totul despre bucuria lui.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf Vezi toate știrile
Citește și