Închide meniul

FRF, ultimele informații despre situația lui Radu Drăgușin. „Sper să se trezească!” Ce se întâmplă cu fundașul care a refuzat să vină la naționala U21

Alexandru Ivan Publicat: 4 octombrie 2021, 18:44

Reclamă
FRF, ultimele informații despre situația lui Radu Drăgușin. „Sper să se trezească! Ce se întâmplă cu fundașul care a refuzat să vină la naționala U21

Radu Drăgușin a refuzat să vină la naționala U21

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Radu Drăgușin a fost inclus inițial de Florin Bratu pe lista jucătorilor convocați la națioanala U21 pentru meciurile din luna octombrie, cu Suedia și Mexic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundașul de 19 ani a refuzat însă să se prezinte la lot, pe motiv că are nevoie de timp de acomodare la echipa de club, Sampdoria, unde este împrumutat de la Juventus.

FRF, ultimele detalii despre situația lui Radu Drăgușin

Stoichiță a precizat că Drăgușin se bucură de sprijinul FRF, care a revocat convocarea, ca dorința jucătorului de a rămâne la echipa de club să fie îndeplinită.

„Nu știu dacă plecarea la Sampdoria este cel mai bun lucru pentru el. Am avut o corespondență cu cei de la Sampdoria, am fost informați că ei sunt foarte surprinși că nu se prezintă la echipa națională. Până la urmă, am trimis un email prin care am revocat convocarea, ca să poată să joace probabil la Sampdoria Primavera.

Dacă rămânea convocarea, ei nu îl foloseau. Sper să se trezească la fotbal. Indulgența asta a avut loc la momentul actual din partea președintelui FRF și a mea. Îl cunosc de foarte multă vreme (n.r. – pe Drăgușin), îi cunosc foarte bine părinții. El nu joacă de foarte mult timp, l-ar ajuta să fie vizibil la nivel de națională U21”, a spus Mihai Stoichiță, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Radu Drăgușin a fost împrumutat de Juventus la Sampdoria până la finalul sezonului, dar nu a apucat să debuteze pentru noua sa echipă.

Drăgușin are două prezențe în tricoul selecționatei U21 a României, pentru care a evoluat și la Campionatul European din luna martie. 3 milioane de euro valorează Radu Drăgușin, potrivit transfermarkt.com.

Lotul României U21 pentru amicalele din Spania

PORTARI: Mihai Popa (FC Voluntari), Ștefan Târnovanu (FCSB), Răzvan Ducan (CS Mioveni);

Reclamă 4 / 0/3

FUNDAȘI: Alexandru Georgescu (Farul Constanța), Alexandru Țîrlea (Deportivo Alaves B/Spania), Radu Drăgușin (Sampdoria/Italia), Bogdan Racovițan (FC Botoșani), Vladimir Screciu (Universitatea Craiova), Rareș Ispas (Sepsi OSK), Valentin Țicu (ACS Petrolul 52);

MIJLOCAȘI: Damian Isac (UTA), Daniel Toma (CS Mioveni), Marius Corbu (Academia Pușkaș/Ungaria), Victor Dican (Universitatea Cluj), Dragoș Albu (U Craiova 1948 SA), Alexandru Cîmpanu (Universitatea Craiova), Antonio Sefer (FC Rapid 1923), David Miculescu (UTA Arad), Alexandru Ișfan (FC Argeș), Alexi Pitu (Farul Constanța), Claudiu Petrila (CFR Cluj), Ricardo Farcaș (Siena/Italia), Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova);

ATACANȚI: Ianis Stoica (FCSB), Jovan Marković (Universitatea Craiova).

România U21 – Suedia U20 se va disputa Joi, 7 octombrie, de la ora ora 21:00, iar România U21 – Mexic U21 se va juca sâmbătă, 9 octombrie, de la ora 21:00. Cantonamentul tricolorilor mici se va desfășura în perioada 5 – 10 octombrie. Cele două jocuri și antrenamentele se vor desfășura în baza sportivă Marbella Football Center.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-4. Umilinţă uriaşă pentru echipa lui Hagi! Safranko a reușit hattrick-ul, a marcat şi Matei 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și