Închide meniul

FRF, ultimele informații despre situația lui Radu Drăgușin. „Sper să se trezească!” Ce se întâmplă cu fundașul care a refuzat să vină la naționala U21

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 octombrie 2021, 18:44

FRF, ultimele informații despre situația lui Radu Drăgușin. „Sper să se trezească! Ce se întâmplă cu fundașul care a refuzat să vină la naționala U21

Radu Drăgușin a refuzat să vină la naționala U21

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Radu Drăgușin a fost inclus inițial de Florin Bratu pe lista jucătorilor convocați la națioanala U21 pentru meciurile din luna octombrie, cu Suedia și Mexic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundașul de 19 ani a refuzat însă să se prezinte la lot, pe motiv că are nevoie de timp de acomodare la echipa de club, Sampdoria, unde este împrumutat de la Juventus.

FRF, ultimele detalii despre situația lui Radu Drăgușin

Stoichiță a precizat că Drăgușin se bucură de sprijinul FRF, care a revocat convocarea, ca dorința jucătorului de a rămâne la echipa de club să fie îndeplinită.

„Nu știu dacă plecarea la Sampdoria este cel mai bun lucru pentru el. Am avut o corespondență cu cei de la Sampdoria, am fost informați că ei sunt foarte surprinși că nu se prezintă la echipa națională. Până la urmă, am trimis un email prin care am revocat convocarea, ca să poată să joace probabil la Sampdoria Primavera.

Dacă rămânea convocarea, ei nu îl foloseau. Sper să se trezească la fotbal. Indulgența asta a avut loc la momentul actual din partea președintelui FRF și a mea. Îl cunosc de foarte multă vreme (n.r. – pe Drăgușin), îi cunosc foarte bine părinții. El nu joacă de foarte mult timp, l-ar ajuta să fie vizibil la nivel de națională U21”, a spus Mihai Stoichiță, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Radu Drăgușin a fost împrumutat de Juventus la Sampdoria până la finalul sezonului, dar nu a apucat să debuteze pentru noua sa echipă.

Drăgușin are două prezențe în tricoul selecționatei U21 a României, pentru care a evoluat și la Campionatul European din luna martie. 3 milioane de euro valorează Radu Drăgușin, potrivit transfermarkt.com.

Lotul României U21 pentru amicalele din Spania

PORTARI: Mihai Popa (FC Voluntari), Ștefan Târnovanu (FCSB), Răzvan Ducan (CS Mioveni);

Reclamă 4 / 0/3

FUNDAȘI: Alexandru Georgescu (Farul Constanța), Alexandru Țîrlea (Deportivo Alaves B/Spania), Radu Drăgușin (Sampdoria/Italia), Bogdan Racovițan (FC Botoșani), Vladimir Screciu (Universitatea Craiova), Rareș Ispas (Sepsi OSK), Valentin Țicu (ACS Petrolul 52);

MIJLOCAȘI: Damian Isac (UTA), Daniel Toma (CS Mioveni), Marius Corbu (Academia Pușkaș/Ungaria), Victor Dican (Universitatea Cluj), Dragoș Albu (U Craiova 1948 SA), Alexandru Cîmpanu (Universitatea Craiova), Antonio Sefer (FC Rapid 1923), David Miculescu (UTA Arad), Alexandru Ișfan (FC Argeș), Alexi Pitu (Farul Constanța), Claudiu Petrila (CFR Cluj), Ricardo Farcaș (Siena/Italia), Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova);

ATACANȚI: Ianis Stoica (FCSB), Jovan Marković (Universitatea Craiova).

România U21 – Suedia U20 se va disputa Joi, 7 octombrie, de la ora ora 21:00, iar România U21 – Mexic U21 se va juca sâmbătă, 9 octombrie, de la ora 21:00. Cantonamentul tricolorilor mici se va desfășura în perioada 5 – 10 octombrie. Cele două jocuri și antrenamentele se vor desfășura în baza sportivă Marbella Football Center.

Recomandări
  • FRF, ultimele informații despre situația lui Radu Drăgușin
  • Ce se întâmplă cu fundașul care a refuzat să vină la naționala U21

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:31 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-0. Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica Vezi toate știrile
Citește și