Închide meniul

Olimpiu Moruţan, adus cu picioarele pe pământ de un fost mare internaţional: „Sunt doar goluri date, dar Galatasaray pe ce loc e? Mai are multe lucruri de pus la punct!”

Dragoș Vasile Publicat: 4 octombrie 2021, 20:36

Reclamă
Olimpiu Moruţan, adus cu picioarele pe pământ de un fost mare internaţional: „Sunt doar goluri date, dar Galatasaray pe ce loc e? Mai are multe lucruri de pus la punct!

Olimpiu Moruțan nu a reuşit să se impună la Galatasaray

Profimedia

Olimpiu Moruţan, adus cu picioarele pe pământ

Olimpiu Moruţan i-a adus lui Fatih Terim 3 puncte, cu un gol marcat în minutul 90+11 în Rizespor – Galatasaray 2-3. Totuşi, Iosif Rotariu îl aduce cu picioarele pe pământ pe mijlocaşul român. Fostul internaţional este de părere că internaţionalul român mai are mult de muncă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Deocamdată, sunt doar goluri date, dar Galatasaray pe ce loc e? Nu e prea în față în clasament. Nu putem să spunem că e în ascensiune când Galata e pe un loc care nu-i face cinste. Și locul doi e un eșec acolo. Îi trebuie timp să se acomodeze, să joace titular, să aibă constanță, iar echipa să fie în primele 3.

Trebuie răbdare. O concluzie și o analiză pot fi făcute abia la finalul campionatului. Să vedem dacă a ajuns să fie titular, să joace meci de meci. Acum depinde și pe ce post e folosit. Am văzut că la Galata e folosit mai mult în banda dreaptă. Jucătorii de la Galata sunt mai valoroși decât cei de la FCSB, iar asta îl ajută. Când colectivul te ajută, ai și anumite realizări, dar mai are multe lucruri de pus la punct.

Fotbaliștii români sunt supraevaluați la ora actuală. Dacă un jucător român joacă la echipa de club, are un randament bun în cupele europene și joacă și la echipa națională și sunt rezultate, atunci putem spune că sumele de transfer nu ar fi mari. Dar atât timp cât nu joci în cupele europene, nu joci la echipa națională, orice sumă mi se pare mare”, a spus Iosif Rotariu, potrivit gsp.ro.

Olimpiu Moruţan, comparat cu Lionel Messi după golul marcat în minutul 90+11. Mii de oameni, în delir

Olimpiu Moruţan e „împărat” în Turcia şi este comparat de colegii de la Galatasaray cu Lionel Messi, după ultimul gol înscris pentru grupare Cim Bom.

Reclamă

Gustavo Asuncao, colegul lui Moruţan, l-a comparat pe mijlocaşul plecat de la FCSB cu Lionel Messi, într-un comentariu venit la postarea românului. Peste 5.000 de fani au preciat paralela făcută de Asuncao.

Întrodus pe teren în minutul 90+3, Moruţan a înscris 8 minute mai târziu, după o cursă irezistibilă a lui Diagne. Fatih Terim l-a comparat cu un leu. ”Am avut controlul jocului. Am început bine, apoi am luat un gol din nimic. Vreau să-mi felicit echipa pentru caracterul, tehnic și forța mentală de care a dat dovadă. Am luat trei puncte în momentul oportun.

A fost un meci spectaculos, cu multe goluri, foarte greu pentru noi. Diagne a intrat și a jucat ca un leu, exact la fel ca Moruțan. Au făcut exact ce era nevoie să facă”, a spus Fatih Terimm, după Rizespor – Galatasaray 2-3.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” Vezi toate știrile
Citește și