Închide meniul

Olimpiu Moruţan, adus cu picioarele pe pământ de un fost mare internaţional: „Sunt doar goluri date, dar Galatasaray pe ce loc e? Mai are multe lucruri de pus la punct!”

Dragoș Vasile Publicat: 4 octombrie 2021, 20:36

Olimpiu Moruţan, adus cu picioarele pe pământ de un fost mare internaţional: „Sunt doar goluri date, dar Galatasaray pe ce loc e? Mai are multe lucruri de pus la punct!

Olimpiu Moruțan nu a reuşit să se impună la Galatasaray

Profimedia

  • Olimpiu Moruţan, adus cu picioarele pe pământ
  • Iosif Rotariu, mesaj pentru mijlocaşul lui Galatasaray

Olimpiu Moruţan, adus cu picioarele pe pământ

Olimpiu Moruţan i-a adus lui Fatih Terim 3 puncte, cu un gol marcat în minutul 90+11 în Rizespor – Galatasaray 2-3. Totuşi, Iosif Rotariu îl aduce cu picioarele pe pământ pe mijlocaşul român. Fostul internaţional este de părere că internaţionalul român mai are mult de muncă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Deocamdată, sunt doar goluri date, dar Galatasaray pe ce loc e? Nu e prea în față în clasament. Nu putem să spunem că e în ascensiune când Galata e pe un loc care nu-i face cinste. Și locul doi e un eșec acolo. Îi trebuie timp să se acomodeze, să joace titular, să aibă constanță, iar echipa să fie în primele 3.

Trebuie răbdare. O concluzie și o analiză pot fi făcute abia la finalul campionatului. Să vedem dacă a ajuns să fie titular, să joace meci de meci. Acum depinde și pe ce post e folosit. Am văzut că la Galata e folosit mai mult în banda dreaptă. Jucătorii de la Galata sunt mai valoroși decât cei de la FCSB, iar asta îl ajută. Când colectivul te ajută, ai și anumite realizări, dar mai are multe lucruri de pus la punct.

Reclamă

Fotbaliștii români sunt supraevaluați la ora actuală. Dacă un jucător român joacă la echipa de club, are un randament bun în cupele europene și joacă și la echipa națională și sunt rezultate, atunci putem spune că sumele de transfer nu ar fi mari. Dar atât timp cât nu joci în cupele europene, nu joci la echipa națională, orice sumă mi se pare mare”, a spus Iosif Rotariu, potrivit gsp.ro.

Olimpiu Moruţan, comparat cu Lionel Messi după golul marcat în minutul 90+11. Mii de oameni, în delir

Olimpiu Moruţan e „împărat” în Turcia şi este comparat de colegii de la Galatasaray cu Lionel Messi, după ultimul gol înscris pentru grupare Cim Bom.

Reclamă

Gustavo Asuncao, colegul lui Moruţan, l-a comparat pe mijlocaşul plecat de la FCSB cu Lionel Messi, într-un comentariu venit la postarea românului. Peste 5.000 de fani au preciat paralela făcută de Asuncao.

Întrodus pe teren în minutul 90+3, Moruţan a înscris 8 minute mai târziu, după o cursă irezistibilă a lui Diagne. Fatih Terim l-a comparat cu un leu. ”Am avut controlul jocului. Am început bine, apoi am luat un gol din nimic. Vreau să-mi felicit echipa pentru caracterul, tehnic și forța mentală de care a dat dovadă. Am luat trei puncte în momentul oportun.

A fost un meci spectaculos, cu multe goluri, foarte greu pentru noi. Diagne a intrat și a jucat ca un leu, exact la fel ca Moruțan. Au făcut exact ce era nevoie să facă”, a spus Fatih Terimm, după Rizespor – Galatasaray 2-3.

Reclamă 4 / 0/3

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:46 Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf 0:08 VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal 16
apr.
23:55
PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs
16
apr.
23:50
VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League
16
apr.
23:35
Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi
16
apr.
23:15
Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo
16
apr.
23:05
Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor
16
apr.
22:48
Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru
16
apr.
22:39
Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam
16
apr.
21:28
Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Olimpiu Moruțan, pasă de gol spectaculoasă în Ankaragucu - Gaziantep. Cum a reușit să surprindă mijlocașul român.
Fotbal extern • 13 apr., 17:59
Olimpiu Moruțan, pasă de gol spectaculoasă în Ankaragucu – Gaziantep! Și-a servit perfect coechipierul si a uimit pe toată lumea
A venit nota de plată pentru Fenerbahce, după scenele ireale din Supercupa Turciei! Amenda uriaşă dată de federaţie
Fotbal extern • 11 apr., 20:58
A venit nota de plată pentru Fenerbahce, după scenele ireale din Supercupa Turciei! Amenda uriaşă dată de federaţie
Scene ireale la Supercupa Turciei
Fotbal extern • 7 apr., 21:48
Scene ireale la Supercupa Turciei! Galatasaray – Fenerbahce, boicotat! Juniorii lui Fener au refuzat să joace
"Ianis Hagi, la Galatasaray?" Răspunsul oferit imediat de Gică Popescu
Fotbal extern • 4 apr., 19:13
„Ianis Hagi, la Galatasaray?” Răspunsul oferit imediat de Gică Popescu: „Un fotbalist valoros trebuie să facă asta!”
Ianis Hagi, avertizat că nu are nicio scuză dacă ajunge la Galatasaray
Fotbal extern • 2 apr., 20:26
„Ce presiune?” Ianis Hagi, avertizat că nu are nicio scuză dacă ajunge la Galatasaray: „Trebuia să se facă baschebalist!”