Închide meniul

Olimpiu Moruţan, comparat cu Lionel Messi după golul marcat în minutul 90+11. Mii de oameni, în delir

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 octombrie 2021, 10:41

Gustavo Asuncao, colegul lui Moruţan, l-a comparat pe mijlocaşul plecat de la FCSB cu Lionel Messi, într-un comentariu venit la postarea românului. Peste 5.000 de fani au preciat paralela făcută de Asuncao.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacţia lui Fatih Terim după golul lui Olimpiu Moruţan

Întrodus pe teren în minutul 90+3, Moruţan a înscris 8 minute mai târziu, după o cursă irezistibilă a lui Diagne. Fatih Terim l-a comparat cu un leu.

”Am avut controlul jocului. Am început bine, apoi am luat un gol din nimic. Vreau să-mi felicit echipa pentru caracterul, tehnic și forța mentală de care a dat dovadă. Am luat trei puncte în momentul oportun.

A fost un meci spectaculos, cu multe goluri, foarte greu pentru noi. Diagne a intrat și a jucat ca un leu, exact la fel ca Moruțan. Au făcut exact ce era nevoie să facă”, a spus Fatih Terimm, după Rizespor – Galatasaray 2-3.

Reclamă

Olimpiu Moruțan, zeu la Istanbul!

După ce etapa trecută a marcat în stilul lui Messi, Olimpiu Moruţan a înscris dramatic pentru Galatasaray, aducând victoria cu 3-2, pe terenul lui Rizespor. Este cel mai târziu gol al victoriei înscris în campionatul Turciei din sezonul 2014-2015 până în prezent, potrivit Opta.

Boldrin, fostul jucător de la Astra și FCSB, a ratat un penalty pentru Rizespor în minutul 89, la scorul de 2-2. Galatasaray a jucat în 10 oameni din minutul 86, după ce Kutlu a fost eliminat.

Reclamă 4 / 0/3

Alexandru Cicâldău, celălalt român din lotul formației Cim Bom, a fost integralist. După victoria adusă de Olimpiu Moruțan, Galatasaray a urcat pe locul 8 în Turcia, la cinci puncte de liderul Fenerbahce.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și