Închide meniul

Edi Iordănescu, omul momentului în Liga 1! După ce a fost comparat cu Jose Mourinho, antrenorul a fost ridicat din nou în slăvi: „E unul dintre cei mai buni antrenori din România!”

Dragoș Vasile Publicat: 4 octombrie 2021, 22:04

Reclamă
Edi Iordănescu, omul momentului în Liga 1! După ce a fost comparat cu Jose Mourinho, antrenorul a fost ridicat din nou în slăvi: „E unul dintre cei mai buni antrenori din România!

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Edi Iordănescu, lăudat de Alessandro Caparco

Edi Iordănescu a fost lăudat din nou. Alessandro Caparco, fostul său elev de la ASA Târgu Mureș, l-a ridicat în slăvi pe actualul antrenor de la FCSB, pe care îl descrie ca fiind unul dintre cei mai buni tehnicieni români.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mister Edi Iordănescu, în România, pentru mine a fost unul dintre cei mai buni antrenori împreună cu Mister Lăcăș. Iordănescu e pregătit și pe partea tehnico-tactică, dar și ca psiholog.

L-am avut la începuturile lui ca antrenor. Atunci când a plecat, fotbaliștilor le-au dat lacrimile. E singurul antrenor din cariera mea la care am văzut așa ceva. Mie îmi ziceau fotbaliștii care nu prea jucau să mă duc la el să îl rog să mai rămână. De obicei, când se schimbă antrenorul e petrecere.

După cinci etape, noi eram pe primul loc și deja atunci voia să pună niște condiții, pentru că noi eram neplătiți de 4-5 luni. Eu aveam salarii restante de șase luni. El tot timpul s-a luptat și fotbaliștii simt chestia asta. Și atunci și tu ca fotbalist trebuie să îi dai ceva înapoi. A reușit să creeze o relație fantastică, o relație pe care greu, sincer, am mai regăsit, a declarat Alessandro Caparco pentru prosport.ro.

Edi Iordănescu, comparat cu Jose Mourinho

Edi Iordănescu este omul numărul unu la FCSB după ce Gigi Becali i-a cedat echipa. Maniera în care Iordănescu Jr. gestionează relațiile cu jucătorii i-a adus comparații cu marele Jose Mourinho.

Reclamă

”Mi se pare ceva gen Mourinho parcă. Nu mai ţin minte dacă atunci când s-a dus la Benfica sau la Porto le-a spus jucătorilor aşa. Când aveţi o problemă veniţi la mine că uşa e deschisă. Dacă aveţi o problemă şi vă duceţi la presă şi vorbiţi despre problema aia, tot de acolo să găsiţi şi răspunsul. Aşa mi se pare şi aici. Ştie toată lumea cine e antrenorul în vestiar.

Asta e părerea mea din ce văd. Aşa trebuie să fie peste tot. Keşeru spune nu discut, vine Budescu şi zice că o să vedem în funcţie de meci când joc. Cam toată lumea ştie unde îşi are locul. Dacă Keşeru şi Budescu ştiu, bănuiesc că ştie toată lumea”, a spus Basarab Panduru, potrivit telekomsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și