Închide meniul

Edi Iordănescu, omul momentului în Liga 1! După ce a fost comparat cu Jose Mourinho, antrenorul a fost ridicat din nou în slăvi: „E unul dintre cei mai buni antrenori din România!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 4 octombrie 2021, 22:04

Edi Iordănescu, omul momentului în Liga 1! După ce a fost comparat cu Jose Mourinho, antrenorul a fost ridicat din nou în slăvi: „E unul dintre cei mai buni antrenori din România!

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Edi Iordănescu, lăudat de Alessandro Caparco

Edi Iordănescu a fost lăudat din nou. Alessandro Caparco, fostul său elev de la ASA Târgu Mureș, l-a ridicat în slăvi pe actualul antrenor de la FCSB, pe care îl descrie ca fiind unul dintre cei mai buni tehnicieni români.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mister Edi Iordănescu, în România, pentru mine a fost unul dintre cei mai buni antrenori împreună cu Mister Lăcăș. Iordănescu e pregătit și pe partea tehnico-tactică, dar și ca psiholog.

L-am avut la începuturile lui ca antrenor. Atunci când a plecat, fotbaliștilor le-au dat lacrimile. E singurul antrenor din cariera mea la care am văzut așa ceva. Mie îmi ziceau fotbaliștii care nu prea jucau să mă duc la el să îl rog să mai rămână. De obicei, când se schimbă antrenorul e petrecere.

După cinci etape, noi eram pe primul loc și deja atunci voia să pună niște condiții, pentru că noi eram neplătiți de 4-5 luni. Eu aveam salarii restante de șase luni. El tot timpul s-a luptat și fotbaliștii simt chestia asta. Și atunci și tu ca fotbalist trebuie să îi dai ceva înapoi. A reușit să creeze o relație fantastică, o relație pe care greu, sincer, am mai regăsit, a declarat Alessandro Caparco pentru prosport.ro.

Edi Iordănescu, comparat cu Jose Mourinho

Edi Iordănescu este omul numărul unu la FCSB după ce Gigi Becali i-a cedat echipa. Maniera în care Iordănescu Jr. gestionează relațiile cu jucătorii i-a adus comparații cu marele Jose Mourinho.

Reclamă

”Mi se pare ceva gen Mourinho parcă. Nu mai ţin minte dacă atunci când s-a dus la Benfica sau la Porto le-a spus jucătorilor aşa. Când aveţi o problemă veniţi la mine că uşa e deschisă. Dacă aveţi o problemă şi vă duceţi la presă şi vorbiţi despre problema aia, tot de acolo să găsiţi şi răspunsul. Aşa mi se pare şi aici. Ştie toată lumea cine e antrenorul în vestiar.

Asta e părerea mea din ce văd. Aşa trebuie să fie peste tot. Keşeru spune nu discut, vine Budescu şi zice că o să vedem în funcţie de meci când joc. Cam toată lumea ştie unde îşi are locul. Dacă Keşeru şi Budescu ştiu, bănuiesc că ştie toată lumea”, a spus Basarab Panduru, potrivit telekomsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Edi Iordănescu, omul momentului în Liga 1
  • Antrenorul a fost ridicat din nou în slăvi

 

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum Vezi toate știrile
Citește și