Închide meniul

Deian Sorescu îl aşteaptă cu braţele deschise la Dinamo pe Mircea Lucescu: „Ne va ajuta foarte mult! Ne-a demonstrat tuturor ce a putut!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 octombrie 2021, 17:11

Deian Sorescu îl aşteaptă cu braţele deschise la Dinamo pe Mircea Lucescu: „Ne va ajuta foarte mult! Ne-a demonstrat tuturor ce a putut!

Deian Sorescu, total schimbat

GEORGE FILIP / MEDIAFAX FOTO

Deian Sorescu îl aşteaptă cu braţele deschise la Dinamo pe Mircea Lucescu

Marele Mircea Lucescu ia în calcul revenirea la Dinamo, iar Deian Sorescu, căpitanul „câinilor”, îl aşteaptă cu braţele deschise. Acesta este de părere că „Il Luce” nu mai are nevoie de nicio prezentare, iar ajutorul său va fi o adevărată gură de oxigen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Oricine a făcut performanță și istorie la clubul Dinamo este binevenit pentru că ne poate povesti din fapte, nu din vorbe. Cu siguranță venirea dansului ne va ajuta foarte mult pentru că nu trebuie să vorbesc despre ce a fost dânsul nici că jucător, nici că antrenor, pentru că ne-a demonstrat tuturor ce a putut să facă”, a spus Deian Sorescu.

Mircea Lucescu îi face pe fanii lui Dinamo să viseze cu ochii deschişi. „O să pun şi eu umărul!”

Mircea Lucescu rămâne cu sufletul alături de Dinamo. Antrenorul lui Dinamo Kiev nu a uitat de clubul care l-a lansat în fotbalul mare şi anunţă că este gata oricând să ajute gruparea din Ştefan cel Mare.

„Îmi pare bine că a făcut meci nul, că a luat un punct important. Punctul ăsta dă mult entuziasm și motivează jucătorii pentru următoarele jocuri. Prezența lui (n.r. Mircea Rednic) acolo este, din toate punctele de vedere, pozitivă.

Eu sunt afară, ei sunt aici. Eu nu cunosc nici măcar un jucător de la Dinamo. O să vină o vreme, pesemne, când o să pun și eu umărul. O să vină o vreme„, a declarat Mircea Lucescu la revenirea în ţară.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 0-0! Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu! Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere Vezi toate știrile
Citește și