Închide meniul

Deian Sorescu îl aşteaptă cu braţele deschise la Dinamo pe Mircea Lucescu: „Ne va ajuta foarte mult! Ne-a demonstrat tuturor ce a putut!”

Dragoș Vasile Publicat: 5 octombrie 2021, 17:11

Deian Sorescu îl aşteaptă cu braţele deschise la Dinamo pe Mircea Lucescu: „Ne va ajuta foarte mult! Ne-a demonstrat tuturor ce a putut!

Deian Sorescu, total schimbat

GEORGE FILIP / MEDIAFAX FOTO

  • Deian Sorescu îl aşteaptă cu braţele deschise la Dinamo pe Mircea Lucescu
  • Ce spune despre revenirea lui „Il Luce” în Ştefan cel Mare

Deian Sorescu îl aşteaptă cu braţele deschise la Dinamo pe Mircea Lucescu

Marele Mircea Lucescu ia în calcul revenirea la Dinamo, iar Deian Sorescu, căpitanul „câinilor”, îl aşteaptă cu braţele deschise. Acesta este de părere că „Il Luce” nu mai are nevoie de nicio prezentare, iar ajutorul său va fi o adevărată gură de oxigen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Oricine a făcut performanță și istorie la clubul Dinamo este binevenit pentru că ne poate povesti din fapte, nu din vorbe. Cu siguranță venirea dansului ne va ajuta foarte mult pentru că nu trebuie să vorbesc despre ce a fost dânsul nici că jucător, nici că antrenor, pentru că ne-a demonstrat tuturor ce a putut să facă”, a spus Deian Sorescu.

Mircea Lucescu îi face pe fanii lui Dinamo să viseze cu ochii deschişi. „O să pun şi eu umărul!”

Mircea Lucescu rămâne cu sufletul alături de Dinamo. Antrenorul lui Dinamo Kiev nu a uitat de clubul care l-a lansat în fotbalul mare şi anunţă că este gata oricând să ajute gruparea din Ştefan cel Mare.

Reclamă

„Îmi pare bine că a făcut meci nul, că a luat un punct important. Punctul ăsta dă mult entuziasm și motivează jucătorii pentru următoarele jocuri. Prezența lui (n.r. Mircea Rednic) acolo este, din toate punctele de vedere, pozitivă.

Eu sunt afară, ei sunt aici. Eu nu cunosc nici măcar un jucător de la Dinamo. O să vină o vreme, pesemne, când o să pun și eu umărul. O să vină o vreme„, a declarat Mircea Lucescu la revenirea în ţară.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe. Mesajul transmis de fostul jucător al „câinilor”.
Liga 1 • 27 mart., 20:05
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe: „Mi se pare absurd!”