Închide meniul
Video

Ziua așteptată de toată lumea la Dinamo! Când își primesc dinamoviștii banii și ce transferuri a anunțat Iuliu Mureșan

Alexandru Ivan Publicat: 5 octombrie 2021, 21:23

Reclamă

Ziua așteptată de toată lumea la Dinamo

AS.ro

Timp de 7 ore, serverele de la Facebook, Instagram și WhatsApp au picat în toată lumea, iar fotbaliștii și-au pierdut căile de comunicare cu prietenii sau iubitele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamoviștii, dărâmați după ce Facebook, Instagram și WhatsApp au picat

M-a sunat un prieten și mi-a zis: ‘ce faci, mă, nu raspunzi?’ Ți-am dat mesaj!’ Cred că au fost plânsete vreo trei-patru ore! Cred că nasoale rău! Văd pe WhatsApp…conectare, conectare…zic, mă, nu merge netul, nu mi-am plătit netul…să vezi că mi-au uitat ăștia factura…”, a spus Deian Sorescu.

Vestea bună pentru dinamoviști e că pe 15 octombrie își vor primii salariile și vor fi la zi cu banii. Până atunci ar putea avea și noi colegi la antrenamente. Rednic e disperat să aducă întăriri, ca s-o scape pe Dinamo de emoțiile retrogradării.

Iuliu Mureșan: „O să aducă Rednic jucători!”

„O să aducă, are el un fundaș dreapta și un vârf. Sunt cu pașaport european. Au pașaport francez sau ori de care au!”, a spus Iuliu Mureșan.

Mircea Lucescu, Răducioiu și Dănciulescu sunt gata să sară în ajutorul lui Dinamo.

Reclamă

„Îl așteptăm pe Danciu, îi așteptăm și pe ceilalți mari dinamoviști”, a mai spus Deian Sorescu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:10 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și