Închide meniul

Adrian Mititelu Jr, mesaj către Adrian Mutu după numirea lui Flavius Stoican. „Mai rău decât suntem în clasament nu putem fi”

Antena Sport Publicat: 6 octombrie 2021, 18:07

Reclamă
Adrian Mititelu Jr, mesaj către Adrian Mutu după numirea lui Flavius Stoican. „Mai rău decât suntem în clasament nu putem fi

Adrian Mititelu Jr, mesaj către Adrian Mutu după numirea lui Flavius Stoican

Hepta

„Flavius a fost prima opţiune încă din iarna anului trecut. Am mare încredere în el, şi la Dinamo a făcut echipă competitivă. Probabil că în iarnă vor mai veni jucători. Cred că lotul actual şi cu jucătorii care au fost indispensabili, vom fi mai puternici. Vine un nou impact odată cu numirea lui Flavius Stoican.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Flavius Stoican a semnat cu FC U Craiova 1948. Reacţia lui Adrian Mititelu Jr

Avem şi noua bază care contează. Nu vreau să fac comparaţii. Eu am mare încredere în Stoican, nu e la început. Mi-a arătat pe unde a fost că este foarte capabil. A jucat la cluburi mari din Europa şi la noi, şi la Dinamo, e obişnuit cu presiunea.

Peluza Sud şi suporterii îl susţin pe Flavius Stoican. Cred că această echipă poate mai mult. Obiectivul este o clasare cât mai sus. Mai rău decât suntem în clasament nu putem fi. Crede mult în proiectul nostru”, a spus Mititelu Jr, la Digi Sport.

Flavius Stoican a semnat cu FC U Craiova 1948

Conducătorii clubului au anunţat care este principalul obiectiv pe care îl are Flavius Stoican. Marcel Puşcaş nu a renunţat la clasarea pe un loc de play-off!

„Timp de 48 de ore, atât a durat de la demisia lui Mutu, până la investirea lui Stoican. Obiectivul este acumularea cât mai multor puncte, prestarea unui joc pe măsura aşteptării spectatorilor şi a noastră, a conducerii. Discutăm la finalul campionatului.

Reclamă

Lucrurile nu sunt grave, mai sunt 19 etape din acest campionat, este timp suficient. Uitaţi-vă la Voluntari, care în cinci partide au avut cinci victorii şi au sărit pe locuri de play-off. Se poate întâmpla!”, a declarat preşedintele lui FC U Craiova după numirea lui Flavius Stoican.

Tehnicianul care le-a mai antrenat în trecut pe Viitorul Pandurii sau Dinamo vine în Bănie pentru a încerca să o scoată pe FC U din zona fierbinte a clasamentului. Adrian Mutu fusese îndepărtat de la alb-albaştri după 7 meciuri consecutive fără victorie, lăsând echipa pe locul 13, în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului 19:31 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei. Echipele de start 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul Vezi toate știrile
Citește și