Închide meniul
NEWS ALERT

Flavius Stoican s-a înţeles cu FC U Craiova 1948! Urmează să semneze o înţelegere pe un an de zile. Ce obiectiv va avea

Gabriel Zamfirescu Publicat: 6 octombrie 2021, 13:57

Flavius Stoican s-a înţeles cu FC U Craiova 1948! Urmează să semneze o înţelegere pe un an de zile. Ce obiectiv va avea

Flavius Stoican l-a înțepat pe Mircea Rednic

Hepta

  • Flavius Stoican urmează să semneze cu FC U Craiova 1948
  • Detaliile înţelegerii semnate cu conducerea oltenilor

Vestea momentului pentru fanii nou-promovatei FC U Craiova 1948. Rămasă fără antrenor după plecarea lui Adrian Mutu, în urma înfrângerii din derby-ul Craiovelor, echipa patronată de Adrian Mititelu şi-a găsit un nou antrenor. Flavius Stoican şi oficialii oltenilor s-au înţeles, iar tehnicianul se află în drum spre Craiova pentru a semna o înţelegere valabilă pe un an de zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Flavius Stoican s-a înţeles cu FC U Craiova 1848

Tehnicianul care le-a mai antrenat în trecut pe Viitorul Pandurii sau Dinamo vine în Bănie pentru a încerca să o scoată pe FC U din zona fierbinte a clasamentului. Adrian Mutu fusese îndepărtat de la alb-albaştri după 7 meciuri consecutive fără victorie.

„Ne-am înțeles cu Stoican, îl așteptăm să semneze în următoarele ore. Mâine ar urma să aibă primul antrenament cu echipa”, a declarat Marcel Pușcaș, preşedintele alb-albaştrilor, conform playsport.ro. De altfel, nou-promovata era pe loc de baraj după 11 meciuri, cu doar 9 puncte acumulate în mandatul Briliantului.

Reclamă

Marius Şumudică şi Eugen Neagoe l-au refuzat pe Adrian Mititelu

Adrian Mititelu Jr. a fost refuzat de Marius Şumudică şi Eugen Neagoe până să îl convingă pe Flavius Stoican să vină să o preia pe FC U Craiova 1948. „Am refuzat astăzi oferta. Am avut o discuție cu băiatul domnului Mititelu, ieri am reușit să vorbesc și cu domnul Mititelu, mi-au făcut o ofertă… Era o ofertă sub ce mi-a oferit CFR Cluj, dar o ofertă pentru primii trei antrenori din Liga 1.

Nu a fost problema de bani, le mulțumesc că s-au gândit la mine. Am analizat foarte bine alături de familie și de staff, mereu mă sfătuiesc cu ei, și am ajuns la concluzia că nu este momentul. Din punct de vedere mental nu sunt foarte conectat, după ce mi s-a întâmplat la CFR Cluj, și simțeam că nu e momentul bun să preiau o altă echipă. FC U Craiova este în derivă acum, dacă vor mai pierde câteva meciuri va fi foarte dificil.

Reclamă

M-am gândit foarte bine înainte să dau răspunsul. Era un risc destul de mare să-mi asum să iau echipa din mers. Au condiții foarte bune, în România a devenit un lux pentru o echipă să aibă salariile plătite la zi”, a spus Marius Șumudică, potrivit digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia - România 3-2
AntenaPLAY • 27 mart., 12:23
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia – România 3-2: „Ne aşteaptă vijelia la EURO”. Lucrul pozitiv remarcat
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Adrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia
Extra • 19 mart., 12:51
FOTO
Adrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia: „Nu e dureros, am dormit! Timpul nu iartă pe nimeni!”
CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2
Liga 1 • 16 mart., 21:58
CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2. Etapă perfectă pentru FCSB! Oltenii au câștigat în Gruia și au urcat pe 2. CFR a căzut pe 4