Închide meniul
NEWS ALERT

OFICIAL | Flavius Stoican, noul antrenor al lui FC U Craiova 1948. Anunţul făcut de echipa lui Adrian Mititelu. Care este principalul obiectiv!

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 octombrie 2021, 17:41

OFICIAL | Flavius Stoican, noul antrenor al lui FC U Craiova 1948. Anunţul făcut de echipa lui Adrian Mititelu. Care este principalul obiectiv!

Flavius Stoican a semnat cu FC U Craiova 1948

Facebook FC U Craiova 1948

  • Flavius Stoican a semnat cu FC U Craiova 1948
  • Oltenii ocupă locul 13 în Liga 1

Nou-promovata a insistat pentru Marius Şumudică şi Eugen Mititelu, dar a fost refuzată. Flavius Stoican a acceptat să vină la echipă aflată pe locul 13 în Liga 1. Stoican va debuta în deplasarea cu UTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Flavius Stoican a semnat cu FC U Craiova 1948

Flavius Stoican este noul antrenor al Științei! Fostul fundaș dreapta al naționalei Romaniei și jucător al Universității Craiova, în perioada 1995-2002, a semnat un contract valabil pentru acest sezon. Multă baftă, Flavius!„, se anunţă în comunicatul clubului.

Reclamă

Conducătorii clubului au anunţat care este principalul obiectiv pe care îl are Flavius Stoican. Marcel Puşcaş nu a renunţat la clasarea pe un loc de play-off!

Timp de 48 de ore, atât a durat de la demisia lui Mutu, până la investirea lui Stoican. Obiectivul este acumularea cât mai multor puncte, prestarea unui joc pe măsura aşteptării spectatorilor şi a noastră, a conducerii. Discutăm la finalul campionatului.

Reclamă

Lucrurile nu sunt grave, mai sunt 19 etape din acest campionat, este timp suficient. Uitaţi-vă la Voluntari, care în cinci partide au avut cinci victorii şi au sărit pe locuri de play-off. Se poate întâmpla!„, a declarat preşedintele lui FC U Craiova după numirea lui Flavius Stoican.

Tehnicianul care le-a mai antrenat în trecut pe Viitorul Pandurii sau Dinamo vine în Bănie pentru a încerca să o scoată pe FC U din zona fierbinte a clasamentului. Adrian Mutu fusese îndepărtat de la alb-albaştri după 7 meciuri consecutive fără victorie.

Marius Şumudică şi Eugen Neagoe l-au refuzat pe Adrian Mititelu

Adrian Mititelu Jr. a fost refuzat de Marius Şumudică şi Eugen Neagoe până să îl convingă pe Flavius Stoican să vină să o preia pe FC U Craiova 1948. „Am refuzat astăzi oferta. Am avut o discuție cu băiatul domnului Mititelu, ieri am reușit să vorbesc și cu domnul Mititelu, mi-au făcut o ofertă… Era o ofertă sub ce mi-a oferit CFR Cluj, dar o ofertă pentru primii trei antrenori din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Nu a fost problema de bani, le mulțumesc că s-au gândit la mine. Am analizat foarte bine alături de familie și de staff, mereu mă sfătuiesc cu ei, și am ajuns la concluzia că nu este momentul. Din punct de vedere mental nu sunt foarte conectat, după ce mi s-a întâmplat la CFR Cluj, și simțeam că nu e momentul bun să preiau o altă echipă. FC U Craiova este în derivă acum, dacă vor mai pierde câteva meciuri va fi foarte dificil.

M-am gândit foarte bine înainte să dau răspunsul. Era un risc destul de mare să-mi asum să iau echipa din mers. Au condiții foarte bune, în România a devenit un lux pentru o echipă să aibă salariile plătite la zi”, a spus Marius Șumudică, potrivit digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională!
Liga 1 • 26 mart., 15:08
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională! Internaţionalul român U20, prezentat oficial la FCU Craiova!
Soacra lui Adi Mutu a împlinit 54 de ani
Diverse • 23 mart., 9:05
FOTO
„Așa ai fi nemuritoare!” Soacra lui Adi Mutu a împlinit 54 de ani. Cât de frumoasă este și cum se menține în formă
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova
Liga 1 • 21 mart., 23:00
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova: „Nesimţire, iresponsabilitate, uimeşte cu declaraţii tâmpite”
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
Basarab Panduru l-a "înţepat" pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: "Nu pot să mă supăr pe un fan"
Liga 1 • 21 mart., 8:43
„Îi doresc un singur lucru” Basarab Panduru l-a „înţepat” pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: „Nu pot să mă supăr pe un fan”