Închide meniul

Germania – România | Gabi Tamaş, mesaj de luptă pentru tricolori. „Credeţi că nu puteţi să îi bateţi? V-a demonstrat Sherifful!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 octombrie 2021, 14:28

Reclamă
Germania – România | Gabi Tamaş, mesaj de luptă pentru tricolori. „Credeţi că nu puteţi să îi bateţi? V-a demonstrat Sherifful!

Gabi Tamaş a dezvăluit de ce nu a vrut să vină la Dinamo

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Tamaş a transmis un mesaj de luptă pentru jucătorii lui Rădoi. Le-a amintit de performanţa senzaţională obţinută de Sheriff Tiraspol. Moldovenii s-au calificat, în premieră, în grupele Champions League. Mai mult, sunt liderul grupei D după ce au învins-o pe Şahtior Doneţk (2-0) şi Real Madrid (2-1).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Tamaş, mesaj de luptă înainte de Germania – România

Sper să luăm cel puțin patru puncte din astea două meciuri, ar fi extraordinar. Și în Germania ce!? Crezi că nu poți să te duci să îi bați?! Este o echipă, v-a demonstrat Sherifful”, a declarat Gabi Tamaş pentru sport.ro.

Hansi Flick, selecționerul nemților, a spus că s-ar mulțumi și cu un 1-0 în fața tricolorilor. Mirel Rădoi ar accepta rezultatul încă de pe acum și a glumit pe seama declarației antrenorului Germaniei.

Să încep cu o glumă, să aducă contractul şi îl semnăm! Evident că pare o partidă în care jucătorii îşi găsesc singuri motivaţia, dar nu vreau să credem că simpla noastră prezenţă în teren va facilita un rezultat cât mai…sau o înfrângere la un scor cât mai limitat. Pentru că se poate întâmpla ceea ce s-a întâmplat cu naţionala Armeniei„, a declarat Mirel Rădoi la conferinţa de presă.

Cum arată clasamentul grupei J din preliminariile CM 2022

Germania a câştigat cinci dintre cele şase meciuri, are golaveraj 17-2, şi ocupă primul loc în grupa J. Armenia este pe locul secund. Are 11 puncte, cu unul mai mult decât selecţionata României. Şi Macedonia de Nord, care a remizat în precedentele trei confruntări, păstrează şanse la o clasare pe primele două poziţii.

Reclamă

Ce meciuri sunt de disputat în grupa J din preliminariile pentru Campionatul Mondial 2022

România mai are de disputat patru meciuri în preliminariile pentru Mondialul din 2022, care va avea loc în Qatar.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer Vezi toate știrile
Citește și