Închide meniul

Germania – România | Gabi Tamaş, mesaj de luptă pentru tricolori. „Credeţi că nu puteţi să îi bateţi? V-a demonstrat Sherifful!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 octombrie 2021, 14:28

Germania – România | Gabi Tamaş, mesaj de luptă pentru tricolori. „Credeţi că nu puteţi să îi bateţi? V-a demonstrat Sherifful!

Gabi Tamaş a dezvăluit de ce nu a vrut să vină la Dinamo

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Tamaş a transmis un mesaj de luptă pentru jucătorii lui Rădoi. Le-a amintit de performanţa senzaţională obţinută de Sheriff Tiraspol. Moldovenii s-au calificat, în premieră, în grupele Champions League. Mai mult, sunt liderul grupei D după ce au învins-o pe Şahtior Doneţk (2-0) şi Real Madrid (2-1).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Tamaş, mesaj de luptă înainte de Germania – România

Sper să luăm cel puțin patru puncte din astea două meciuri, ar fi extraordinar. Și în Germania ce!? Crezi că nu poți să te duci să îi bați?! Este o echipă, v-a demonstrat Sherifful”, a declarat Gabi Tamaş pentru sport.ro.

Hansi Flick, selecționerul nemților, a spus că s-ar mulțumi și cu un 1-0 în fața tricolorilor. Mirel Rădoi ar accepta rezultatul încă de pe acum și a glumit pe seama declarației antrenorului Germaniei.

Să încep cu o glumă, să aducă contractul şi îl semnăm! Evident că pare o partidă în care jucătorii îşi găsesc singuri motivaţia, dar nu vreau să credem că simpla noastră prezenţă în teren va facilita un rezultat cât mai…sau o înfrângere la un scor cât mai limitat. Pentru că se poate întâmpla ceea ce s-a întâmplat cu naţionala Armeniei„, a declarat Mirel Rădoi la conferinţa de presă.

Cum arată clasamentul grupei J din preliminariile CM 2022

Germania a câştigat cinci dintre cele şase meciuri, are golaveraj 17-2, şi ocupă primul loc în grupa J. Armenia este pe locul secund. Are 11 puncte, cu unul mai mult decât selecţionata României. Şi Macedonia de Nord, care a remizat în precedentele trei confruntări, păstrează şanse la o clasare pe primele două poziţii.

Reclamă

Ce meciuri sunt de disputat în grupa J din preliminariile pentru Campionatul Mondial 2022

România mai are de disputat patru meciuri în preliminariile pentru Mondialul din 2022, care va avea loc în Qatar.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și