Închide meniul

Germania – România | „Să încep cu o glumă!” Mirel Rădoi, reacție genială după ce nemții au anunțat că nu vor să ne rupă plasa. „Să aducă contractul şi îl semnăm”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 octombrie 2021, 19:20 / Actualizat: 7 octombrie 2021, 20:43

Germania – România | „Să încep cu o glumă! Mirel Rădoi, reacție genială după ce nemții au anunțat că nu vor să ne rupă plasa. „Să aducă contractul şi îl semnăm

Hepta

Înainte de Germania – România, Hansi Flick, selecționerul nemților, a spus că s-ar mulțumi și cu un 1-0 în fața tricolorilor. Mirel Rădoi ar accepta rezultatul încă de pe acum și a glumit pe seama declarației lui Flick.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Să încep cu o glumă, să aducă contractul şi îl semnăm! Evident că pare o partidă în care jucătorii îşi găsesc singuri motivaţia, dar nu vreau să credem că simpla noastră prezenţă în teren va facilita un rezultat cât mai…sau o înfrângere la un scor cât mai limitat. Pentru că se poate întâmpla ceea ce s-a întâmplat cu naţionala Armeniei.

Nu vreau să creadă cineva că mâine va fi un meci uşor, sunt sigur de asta. Chiar cred că în mintea fiecăruia dintre ei, când întâlneşti Germania… mai ales cu Hansi Flick, când au 12 goluri marcate în 4 meciuri. Nu au avut niciun corner echipele care au jucat împotriva lui Hansi Flick în momentul de faţă.

Mirel Rădoi, înainte de Germania – România

Cred că va fi o partidă destul de dificilă pentru noi. Chiar dacă sunt o echipă foarte bună, au şi ei punctele lor slabe. Sunt puţine, într-adevăr, dar sper să reuşim mai mult decât celelalte echipe”, a spus Mirel Rădoi, la conferința de presă dinainte de Germania – România.

Germania a bătut-o pe România în tur cu 1-0 şi vine după o lună septembrie excelentă, cu 3 victorii, 2-0 cu Liechtenstein, 6-0 cu Armenia şi 4-0 cu Islanda. Nemţii sunt primii în Grupa J, cu 15 puncte după 6 partide.

Reclamă

De cealaltă parte, tricolorii sunt pe 3, cu 10 puncte. România, în luna septembrie, le-a învins pe Islanda și Liechtenstein, 2-0 pe amândouă, și a făcut o remiză albă cu Macedonia de Nord.

Germania – România va avea loc vineri, 9 octombrie, de la ora 21:45. Meciul se joacă pe Volksparkstadion, din Hamburg, și va arbitrat de Cuneyt Cakir.

După meciul cu Germania, pentru România urmează un meci crucial cu Armenia, ocupanta din acest moment a locului secund, care merge la baraj. În tur, tricolorii au pierdut rușinos la Erevan, scor 2-3.

Reclamă 4 / 0/3

Lotul convocat de Mirel Rădoi pentru meciurile cu Germania și Armenia

Mirel Rădoi a anunţat deja lotul pentru cele două partide pe care le va disputa naţionala României în octombrie. Claudiu Keşeru şi George Puşcaş revin la naţională. Rădoi a chemat şi doi jucători de la Rapid: pe Horaţiu Moldovan şi Alexandru Albu.

Portari: Marian Aioani (Farul Constanța, 0/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 0/0), Florin Niță (Sparta Praga/Cehia, 9/0), Andrei Vlad (FCSB, 1/0);

Fundași: Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 19/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 6/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo/Italia, 66/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 12/2), Ionuț Nedelcearu (Crotone/Italia, 18/2), Andrei Rațiu (Huesca/Spania, 2/0), Adrian Rus (Fehervar/Ungaria, 8/0), Alin Toșca (Gaziantep F.K./Turcia, 26/1);

Mijlocași: Alexandru Albu (FC Rapid 1923, 0/0), Alexandru Cicâldău (Galatasaray/Turcia, 17/2), Andrei Cordea (FCSB, 2/0), Ianis Hagi (Glasgow Rangers/Scoția, 20/1), Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 33/2), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 48/6), Valentin Mihăilă (Parma/Italia, 3/1), Alexandru Mitriță (PAOK/Grecia, 14/2), Olimpiu Moruțan (Galatasaray/Turcia, 0/0), Dragoș Nedelcu (Fortuna Dusseldorf/Germania, 4/0), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 50/11);

Atacanți: Andrei Ivan (Universitatea Craiova, 9/1), Claudiu Keșeru (FCSB, 44/13), George Pușcaș (Reading/Anglia, 23/8).

Programul naționalei României

8 octombrie 2021: Germania – ROMÂNIA, Islanda – Armenia, Liechtenstein – Macedonia de Nord (21:45)
11 octombrie 2021: ROMÂNIA – Armenia, Islanda – Liechtenstein, Macedonia de Nord – Germania (21:45)
11 noiembrie 2021: Armenia – Macedonia de Nord (19:00), ROMÂNIA – Islanda, Germania – Liechtenstein (21:45)
14 noiembrie 2021: Liechtenstein – ROMÂNIA, Armenia – Germania, Macedonia de Nord – Islanda (19:00)

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și