Închide meniul

Anamaria Prodan, tentată să investească la CSA Steaua: „E mult mai ușor să faci bani și performanță!” Anunțul categoric făcut de agentul de jucători

Publicat: 8 octombrie 2021, 17:40

Reclamă
Anamaria Prodan, tentată să investească la CSA Steaua: „E mult mai ușor să faci bani și performanță! Anunțul categoric făcut de agentul de jucători

Anamaria Prodan

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, tentată să investească la CSA Steaua

CSA Steaua își caută un investitor pentru a promova în Liga 1, iar Anamaria Prodan recunoaște că oricine și-ar dori să bage bagi la gruparea din Ghencea. Totuși, cunoscutul agent de jucător exclude posibilitatea de a se implica financiar la echipa roș-albastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Steaua e un club la care oricine și-ar dori să investească. Bineînțeles că la ce stadion și condiții au e mult mai ușor să faci bani și performanță.

Niciodată nu s-a pus problema să investesc eu la Steaua sau cineva dintre cunoscuții mei. E adevărat că nici n-a fost ceva foarte clar că acest club e de vânzare. Știu, însă, alte cluburi care sunt de vânzare la ora asta”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit prosport.ro.

Anamaria Prodan îl aşteaptă la Tribunal pe Dennis Man, fosta vedetă a FCSB-ului

Anamaria Prodan nu cedează şi anunţă că îl aşteaptă în instanţă pe Dennis Man. Agentul de jucători nu poate trece peste faptul că a fost scoasă din schemă la cel mai scump transfer din istoria Ligii 1.

Internaţionalul român şi-a rupt unilateral contractul cu soţia lui Laurenţiu Reghecampf şi a fost cumpărat de Parma de la FCSB cu 13 milioane de euro.

Reclamă

„Nu e vorba de supărare. Unde e un contract, trebuie respectat. Eu nu am nicio problemă cu Man, este decizia lui, decizia lui Becali, nu ştiu a cui este decizia faţă de ceea ce s-a întâmplat. Nu mă interesează… eu am un contract, merg pe acel contract.

(Reporter: Are bani să-ţi datoreze?) Dacă avem un contract, înseamnă că avem nişte chestii stipulate. Cred că aşa e cel mai normal (n.r. să se rezolve la Tribunal), de ce să ne certăm? Nu i-am spus copilului nimic. Nu mă interesează decât… am avocaţi, nici nu mă interesează mai mult. Am avocaţi, aştept să văd ce va fi!„, a declarat Anamaria Prodan.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf Vezi toate știrile
Citește și