Închide meniul

Anamaria Prodan, tentată să investească la CSA Steaua: „E mult mai ușor să faci bani și performanță!” Anunțul categoric făcut de agentul de jucători

Reclamă

Publicat: 8 octombrie 2021, 17:40

Anamaria Prodan, tentată să investească la CSA Steaua: „E mult mai ușor să faci bani și performanță! Anunțul categoric făcut de agentul de jucători

Anamaria Prodan

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, tentată să investească la CSA Steaua

CSA Steaua își caută un investitor pentru a promova în Liga 1, iar Anamaria Prodan recunoaște că oricine și-ar dori să bage bagi la gruparea din Ghencea. Totuși, cunoscutul agent de jucător exclude posibilitatea de a se implica financiar la echipa roș-albastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Steaua e un club la care oricine și-ar dori să investească. Bineînțeles că la ce stadion și condiții au e mult mai ușor să faci bani și performanță.

Niciodată nu s-a pus problema să investesc eu la Steaua sau cineva dintre cunoscuții mei. E adevărat că nici n-a fost ceva foarte clar că acest club e de vânzare. Știu, însă, alte cluburi care sunt de vânzare la ora asta”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit prosport.ro.

Anamaria Prodan îl aşteaptă la Tribunal pe Dennis Man, fosta vedetă a FCSB-ului

Anamaria Prodan nu cedează şi anunţă că îl aşteaptă în instanţă pe Dennis Man. Agentul de jucători nu poate trece peste faptul că a fost scoasă din schemă la cel mai scump transfer din istoria Ligii 1.

Internaţionalul român şi-a rupt unilateral contractul cu soţia lui Laurenţiu Reghecampf şi a fost cumpărat de Parma de la FCSB cu 13 milioane de euro.

Reclamă

„Nu e vorba de supărare. Unde e un contract, trebuie respectat. Eu nu am nicio problemă cu Man, este decizia lui, decizia lui Becali, nu ştiu a cui este decizia faţă de ceea ce s-a întâmplat. Nu mă interesează… eu am un contract, merg pe acel contract.

(Reporter: Are bani să-ţi datoreze?) Dacă avem un contract, înseamnă că avem nişte chestii stipulate. Cred că aşa e cel mai normal (n.r. să se rezolve la Tribunal), de ce să ne certăm? Nu i-am spus copilului nimic. Nu mă interesează decât… am avocaţi, nici nu mă interesează mai mult. Am avocaţi, aştept să văd ce va fi!„, a declarat Anamaria Prodan.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și