Închide meniul

Anamaria Prodan îl aşteaptă la Tribunal pe Dennis Man. „Am avocaţi. Contractul trebuie respectat!”. Anunţ de ultimă oră!

Reclamă

Publicat: 6 octombrie 2021, 16:54

Anamaria Prodan îl aşteaptă la Tribunal pe Dennis Man. „Am avocaţi. Contractul trebuie respectat!. Anunţ de ultimă oră!

Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Dennis Man

Colaj Instagram Anamaria Prodan / Hepta

Anamaria s-a considerat trădată de Man şi a depus dosarul la Tribunalul Ilfov. Cere despăgubiri în valoare de 350.000 de euro, iar primul termen al procesului a fost fixat pe 26 octombrie. Celebrul impresar tocmai a dezvăluit că este pregătită pentru ceea ce va urma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, mesaj pentru Dennis Man înaintea procesului: „Am avocaţi, aştept să văd ce va fi!”

Nu e vorba de supărare. Unde e un contract, trebuie respectat. Eu nu am nicio problemă cu Man, este decizia lui, decizia lui Becali, nu ştiu a cui este decizia faţă de ceea ce s-a întâmplat. Nu mă interesează… eu am un contract, merg pe acel contract.

(Reporter: Are bani să-ţi datoreze?) Dacă avem un contract, înseamnă că avem nişte chestii stipulate. Cred că aşa e cel mai normal (n.r. să se rezolve la Tribunal), de ce să ne certăm? Nu i-am spus copilului nimic. Nu mă interesează decât… am avocaţi, nici nu mă interesează mai mult. Am avocaţi, aştept să văd ce va fi!„, a declarat Anamaria Prodan.

Dennis Man, apărat de o armată de avocați

Man are doi avocaţi care îl consiliază, îl ajută fără probleme. Are şi un avocat, Jean Louis Dupont, celebrul Dupont, care a făcut Legea Bosman, care este prietenul meu. Deci Man nu are probleme din punctul ăsta de vedere. Mai mult decât atât, îl apără avocaţii clubului FCSB, e vorba de un alt avocat, pe care i l-am dat eu. Man este apărat, îşi vede de treabă”, a declarat Gigi Becali, în luna aprilie.

Jean Louis Dupont a făcut parte din echipa juridică care a condus procesul pentru adoptarea legii Bosman la 15 decembrie 1995. Începând de atunci, orice jucător dintr-o țară a Uniunii Europene aflat la final de contract, putea semna liber cu orice alt club.

Reclamă

Deși el a intermediat transferul lui Man la Parma, Giovanni Becali susține că n-are niciun contract semnat cu fostul star de la FCSB. Anamaria Prodan era într-o relaţie excelentă cu Dennis Man, cel pe care îl avea trecut în telefon „Diamantul”. Nu se aşteapta să fie exclusă şi este pregătită să îşi caute dreptatea în instanţă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal Vezi toate știrile
Citește și