Închide meniul

Germania – România 2-1 | Ianis Hagi i-a cucerit pe nemţi! Curg laudele după golul cu Germania: „Un gol de colecţie”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 9 octombrie 2021, 9:51

Reclamă
Germania – România 2-1 | Ianis Hagi i-a cucerit pe nemţi! Curg laudele după golul cu Germania: „Un gol de colecţie

Ianis Hagi, mesaj pentru "tricolori" înainte de România - Finlanda

Ianis Hagi, în timpul unui meci pentru echipa naţională / Profimedia

Ianis Hagi a adus aminte de tatăl său, Gică Hagi, prin prestaţia de la Hamburg, din Germania – România 2-1. Românul a reuşit să deblocheze tabela de la Hamburg încă de la începutul meciului, după o acţiune personală de senzaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi i-a cucerit pe nemţi

România a pierdut în faţa Germaniei cu 1-2, dar prestaţia tricolorilor a atras atenţia întregii Europe. Chiar nemţii ne-au lăudat după meciul de aseară, deşi am coborât pe locul 4 în grupa J din preliminariile CM 2022.

Ianis Hagi a deschis scorul, după o acțiune individuală superbă, la capătul căreia a reușit unul dintre cele mai frumoase goluri ale carierei. Ianis a fost aplaudat la scenă deschisă în momentul înlocuirii, iar fotbalistul român a subliniat că rezultatul final este cel care contează.

Nemții au fost fascinați de reușita internaționalului român, care evoluează în prezent la Rangers. „Ianis Hagi a trăit cel mai mare moment al carierei sale, în meciul dintre Germania și România, din preliminariile pentru Cupa Mondială. În vârstă de 22 de ani, Ianis este fiul unei adevărate legende a fotbalului.

În minutul 12, Ianis a făcut liniște pe Hamburg Volksparkstadion. Cu o tehnică remarcabilă, Ianis a trecut de ezitantul Antonio Rudiger și l-a învins pe Marc-Andre ter Stegen cu un șut la colțul lung.

Reclamă

Un gol de colecție, chiar dacă nu a fost suficient pentru ca România să obțină un punct. Jucătorul de 22 de ani, care joacă la Rangers de un an, este o mare speranță a fotbalului românesc de câțiva ani. Și nu e deloc surprinzător, dacă ne uităm la succesul tatălui său, supranumit ‘Maradona din Carpați’.”, au notat nemții de la Sky.

Presa germană l-a lăudat pe Ianis Hagi

„După un contraatac al oaspeților pe flancul drept, Ianis Hagi, cu tehnica sa excelentă, a trecut de Rudiger, iar apoi a tras pe centru de la 15 metri, cu piciorul stâng. O acțiune extraordinară!”, au notat germanii de la Bild.

„Hagi are prea mult spațiu la dispoziție în colțul din dreapta al careului, iar apoi Rudiger ezită să îl atace. Fundașului îi este trimisă mingea printre picioare, Kehrer și Goretzka ajung prea târziu, iar Hagi trimite în plasă. Intolerabil”, a scris și publicația germană Kicker.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-1. Ahmed Bani a reușit să egaleze! Meci crucial pentru „câini” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Dragoman – Batra e ACUM, în AntenaPLAY 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj Vezi toate știrile
Citește și