Închide meniul

Germania – România 2-1 | Mirel Rădoi îi „urechează” pe „tricolori”: „Îmi e greu să trec peste! Avem o problemă mentală” Ce a spus despre „finala” cu Armenia din Ghencea şi despre golul fabulos al lui Ianis Hagi

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 octombrie 2021, 0:26

Germania – România 2-1 | Mirel Rădoi îi „urechează pe „tricolori: „Îmi e greu să trec peste! Avem o problemă mentală Ce a spus despre „finala cu Armenia din Ghencea şi despre golul fabulos al lui Ianis Hagi

Mirel Rădoi

Hepta

Mirel Rădoi i-a „urecheat” pe tricolori după Germania – România 2-1

România a condus la Hamburg, însă a fost învinsă după ce nemții au întors scorul. Mirel Rădoi nu poate trece peste faptul că tricolorii au încasat gol din fază fixă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ne așteptam, știam că vor interveni aceste probleme. Din păcate, am luat gol din fază fixă. Îmi e greu să trec peste. Germania nu era într-o seară în care să arate bine la capitolul faze fixe. Ca determinare, nimeni nu le poate reproșa ceva. Nu știu dacă e cel mai bun meci, dar am pierdut. Le-am spus că este păcat pentru efortul depus să pierdem într-un moment în care putem controla fazele fixe. Urmează trei finale, deci va trebui să vedem cum facem să îi recuperăm mental.

Îl avem pe Chiricheș, la urgență poate să joace și Manea. Putem apela la Dragoș Nedelcu, chiar și la Albu. Mental avem o problemă și va trebui să lucrăm. Golul lui Ianis a fost unul frumos. Ne-am gândit să avem jucători care pot face astfel de faze. Avem trei finale. Dacă nu le câștigăm, terminăm pe locul 3. Îmi doream măcar un punct. Vom vedea ce înseamnă meciul în Ghencea. Va depinde de noi dacă atmosfera va fi una plăcută. Fiecare are o părere, trebuie ascultată, dar nu și respectată”, a declarat Mirel Rădoi după Germania – România 2-1.

Germania – România 2-1 | Muller a distrus speranțele unui egal istoric pentru tricolori

Germania – România 2-1. Tricolorii lui Mirel Rădoi au făcut un meci uriaș, dar s-au văzut în final învinși. Situția în grupă este mai complicată ca niciodată după această seară nebună.

România a început foarte curajos meciul cu Germania și a deschis scorul după doar 9 minute, prin Ianis Hagi. „Prințul” i-a dat mingea printre picioare lui Rudiger și l-a învins pe ter Stegen cu șut devastator la colțul lung. Înainte de golul lui Hagi, nemții au avut un penalty refuzat de VAR.

Reclamă

În partea a doua, Hansi Flick i-a aruncat în luptă pe Muller și Havertz, iar jocul nemților s-a schimbat radical. România nu s-a mai apropiat de careul lui ter Stegen, iar Germania a lovit de două ori, prin Gnabry și Muller, în minutele 52 și 82.

S-a terminat 2-1 pentru Germania, care este lider autoritar în grupa de calificare la CM 2022, cu 18 puncte. România a căzut pe locul 4, cu 10 puncte. Pe locul secund este Macedonia de Nord, iar podiumul e completat de Armenia.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Germania – România 2-1
  • Mirel Rădoi i-a „urecheat” pe tricolori

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și