Închide meniul

Germania – România 2-1 | Ianis Hagi i-a cucerit pe nemţi! Curg laudele după golul cu Germania: „Un gol de colecţie”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 9 octombrie 2021, 9:51

Germania – România 2-1 | Ianis Hagi i-a cucerit pe nemţi! Curg laudele după golul cu Germania: „Un gol de colecţie

Ianis Hagi, mesaj pentru "tricolori" înainte de România - Finlanda

Ianis Hagi, în timpul unui meci pentru echipa naţională / Profimedia

Ianis Hagi a adus aminte de tatăl său, Gică Hagi, prin prestaţia de la Hamburg, din Germania – România 2-1. Românul a reuşit să deblocheze tabela de la Hamburg încă de la începutul meciului, după o acţiune personală de senzaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi i-a cucerit pe nemţi

România a pierdut în faţa Germaniei cu 1-2, dar prestaţia tricolorilor a atras atenţia întregii Europe. Chiar nemţii ne-au lăudat după meciul de aseară, deşi am coborât pe locul 4 în grupa J din preliminariile CM 2022.

Ianis Hagi a deschis scorul, după o acțiune individuală superbă, la capătul căreia a reușit unul dintre cele mai frumoase goluri ale carierei. Ianis a fost aplaudat la scenă deschisă în momentul înlocuirii, iar fotbalistul român a subliniat că rezultatul final este cel care contează.

Nemții au fost fascinați de reușita internaționalului român, care evoluează în prezent la Rangers. „Ianis Hagi a trăit cel mai mare moment al carierei sale, în meciul dintre Germania și România, din preliminariile pentru Cupa Mondială. În vârstă de 22 de ani, Ianis este fiul unei adevărate legende a fotbalului.

În minutul 12, Ianis a făcut liniște pe Hamburg Volksparkstadion. Cu o tehnică remarcabilă, Ianis a trecut de ezitantul Antonio Rudiger și l-a învins pe Marc-Andre ter Stegen cu un șut la colțul lung.

Reclamă

Un gol de colecție, chiar dacă nu a fost suficient pentru ca România să obțină un punct. Jucătorul de 22 de ani, care joacă la Rangers de un an, este o mare speranță a fotbalului românesc de câțiva ani. Și nu e deloc surprinzător, dacă ne uităm la succesul tatălui său, supranumit ‘Maradona din Carpați’.”, au notat nemții de la Sky.

Presa germană l-a lăudat pe Ianis Hagi

„După un contraatac al oaspeților pe flancul drept, Ianis Hagi, cu tehnica sa excelentă, a trecut de Rudiger, iar apoi a tras pe centru de la 15 metri, cu piciorul stâng. O acțiune extraordinară!”, au notat germanii de la Bild.

„Hagi are prea mult spațiu la dispoziție în colțul din dreapta al careului, iar apoi Rudiger ezită să îl atace. Fundașului îi este trimisă mingea printre picioare, Kehrer și Goretzka ajung prea târziu, iar Hagi trimite în plasă. Intolerabil”, a scris și publicația germană Kicker.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi Vezi toate știrile
Citește și