Închide meniul

Germania – România 2-1 | Mirel Rădoi primeşte ordin de la Generaţia de Aur: „Batem Armenia şi avem şanse mari la locul 2”. Dorinel Munteanu, încântat de meciul cu nemţii

Gabriel Zamfirescu Publicat: 9 octombrie 2021, 11:44

Reclamă
Germania – România 2-1 | Mirel Rădoi primeşte ordin de la Generaţia de Aur: „Batem Armenia şi avem şanse mari la locul 2. Dorinel Munteanu, încântat de meciul cu nemţii

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

România a visat frumos peste 80 de minute la Hamburg. A fost Germania – România 2-1, dar prestaţia tricolorilor a încântat pe toată lumea. Şi cel mai selecţionat jucător român din istorie, Dorinel Munteanu, s-a arătat satisfăcut de prestaţia românilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi, ordin de la Generaţia de Aur

Dorinel Munteanu spune că puteam pleca măcar cu un punct din Germania, dar ghinionul ne-a privat de un rezultat bun. Totuşi, antrenorul celor de la Oţelul laudă modul în care jucătorii pregătiți de Mirel Rădoi s-au apărat și au lovit pe contraatac.

„Am rămas cu o impresie plăcută. Ținând cont că am întâlnit un adversar puternic ne-am apărat foarte bine, am contraatacat foarte bine, am și marcat primii, am condus.

Sigur, acum după meci consider că un rezultat de egalitate era mai bun și meritat. Sunt convins ca vom prinde locul 2 fiindcă lucrurile au început să funcționeze, jucătorii și antrenorul au înțeles că rezultatul este important”, a spus Dorinel Munteanu, conform gsp.ro.

Victoria cu Armenia, obligatorie

Dorinel Munteanu spune că victoria în meciul cu Armenia este obligatorie. „Va fi un meci la fel de greu, care pe care, dar atmosfera din echipă este una foarte bună și sunt convins că vom câștiga. Nu va fi ușor, și pentru Armenia este un meci decisiv, dar cred că România este favorită, ca în tur, chiar dacă atunci am pierdut.

Reclamă

După palmares, istorie, România este favorită și va câștiga. Eu cred că vom câștiga luni cu Armenia și ne îndreptăm cu pași mari spre locul 2”, a mai spus antrenorul, conform sursei citate.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” Vezi toate știrile
Citește și