Închide meniul

România – Armenia | Mirel Rădoi, dat de gol! Cum va aborda meciul cu Armenia: „Avem mai multe şanse”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 9 octombrie 2021, 10:25

România a surprins toată Europa prin tactica şi jocul pe care l-a avut în faţa Germaniei. A fost Germania – România 2-1, dar prestaţia tricolorilor a încântat pe toată lumea. Acum, luni doar victoria în faţa Armeniei ne menţine cu şanse la locul 2 care ne-ar duce la barajele pentru Mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi, dat de gol

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, l-a dat de gol pe Mirel Rădoi şi a dezvăluit cum va juca România în faţa Armeniei, pe Ghencea. „Suntem mândri de cum au jucat, de cum s-au dăruit, de organizarea de joc. Din ce am văzut, mi s-a părut cea mai logică treabă pe care putea să o facă. Bravo lui Mirel, este meritul lui, dar și al jucătorilor, pentru dăruire.

Poate, dacă eram mai atenți la finalizare, puteam să scoatem mai mult din meciul ăsta. Asta este. Am dat semne că putem deveni o echipă bună, nu ca Germania, dar măcar să fim competitivi în Europa.

Maturizat a fost tot timpul Rădoi. A încercat și altceva. Avem mult mai multe șanse jucând în felul acesta, reactiv, cu realizări și în atac mult mai consistente. Trebuie să fim mult mai atenți.

E păcat, azi au fost niște momente pe care am fi putut să le speculăm. Așa cum am avut șansa de a nu fi penalty și să înscriem imediat, după 1-1, dacă eram mai atenți la finalizare și am fi făcut noi 2-1, nu știu dacă am fi câștigat meciul, dar nu am fi pierdut.

Reclamă

Nu poți să spui că nu am ajuns la poartă, dar conștientizarea faptului că doar prin organizare putem să redevenim ce am fost odată trebuie să devină regulă în fotbalul românesc”, a spus Stoichiţă, conform digisport.ro.

Victoria, obligatorie pentru tricolori cu Armenia

„Primul pas e luni. Trebuie să fim extrem de atenți. Să nu ne mulțumim cu ce a fost în seara asta, să batem Armenia. Nu știu cum va organiza Mirel echipa, dar știu cum vrea să joace, pentru că el își organizează minuțios partiturile.

Să vedem și din punct de vedere fizic cum ne vom prezenta. În afară de faptul că sunt talentați și crescuți într-un mediu sănătos fotbaliștii germani, pe mine mă impresionează ritmul, ușurința cu care joacă. Eu zic că dacă și noi am ajunge așa cu fotbalistul român, ar fi extraordinar.

Reclamă 4 / 0/3

Să sperăm că vom ridica și campionatul românesc la un nivel care să ne oblige și la meciurile naționalei să jucăm la un nivel înalt. Ritmul ți-l dă și echipa cu care joci și campionatul în care ești.

Se poate să prinzi o zi proastă, dar nu înseamnă că nu citești jocul. Jocul poate fi citit dinainte, organizat, dar tot la mâna fotbalistului ajungi. Mă bucur că au jucat bine. E o carte de încredere pe care o putem juca în continuare. Ce va fi luni, în schimb, încărcătură nervoasă, tensiune și victorie”, a spus Stoichiţă, conform sursei citate.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și