Închide meniul

Florin Tănase, preferatul lui Edi Iordănescu: „E căpitanul echipei și am încredere necondiționată în el!” Ce spune antrenorul FCSB despre revenirile lui Octavian Popescu și Florinel Coman

Dragoș Vasile Publicat: 9 octombrie 2021, 17:22

Reclamă
Florin Tănase, preferatul lui Edi Iordănescu: „E căpitanul echipei și am încredere necondiționată în el! Ce spune antrenorul FCSB despre revenirile lui Octavian Popescu și Florinel Coman

Florin Tănase este capitanul celor de la FCSB

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Florin Tănase, preferatul lui Edi Iordănescu

Căpitanul Florin Tănase a revenit cu gol în amicalul cu Astra Giurgiu, scor 2-0, iar Edi Iordănescu a avut doar cuvinte de laudă la adresa acestuia. De asemenea, antrenorul FCSB a vorbit despre situația jucătorilor accidentați, dar și despre stadionul din Buzău, acolo unde echipa sa își va disputa meciurile de pe teren propriu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„A fost un joc test. Trebuie să dăm minute băieților. M-a interesat cum s-au agrenat, dacă avem atitudinea corectă și rezultatul. Era dornic, vine după o pauză și știu ce greu îi este. I-am dat minute pentru a recâștiga plăcerea de a juca. L-am văzut implicat, a deschis scorul și este important pentru el. E căpitanul echipei și am încredere necondiționată în el.

Începem să recuperăm din accidentați. Majoritatea sunt în proces. Sperăm să îl reintegrăm și pe Tavi Popescu. Florinel rămâne ce o problemă mai veche care este de durată. Mie îmi e dor de el, dar și băieților. La Șerban mai durează, iar la Panțîru este o problemă de durată.

Sper ca la Buzău să fie confortabil pentru băieți. Suprafața sper să fie bună. E nevoie de calitate. Buzăul este un oraș cu foarte mulți suporteri care iubesc echipa”, a spus Edi Iordănescu la finalul amicalului cu Astra.

FCSB merge ceas cu Edi Iordănescu! Victorie lejeră în faţa Astrei

FCSB merge ceas cu Edi Iordănescu pe banca tehnică! După rezultatele bune din campionat, astăzi a venit şi o victorie lejeră în faţa Astrei, într-un meci amical. Antrenorul a oferit şansa şi unor juniori să joace în prima echipă a vicecampioanei.

Reclamă

Edi Iordănescu îi duce pe roş-albaştri din victorie în victorie. Dacă în campionat FCSB are 21 de puncte şi a urcat pe locul 3, vicecampioana merge ceas şi în amicale.

Vicecampioana s-a impus cu 2-0 în partida amicală disputată împotriva celor de la Astra Giurgiu. Golurile roș-albaștrilor au fost înscrise de Florin Tănase (3) și Răzvan Oaidă (48). Florin Tănase a marcat din careu, după o centrare excelentă a lui Ovidiu Popescu, în timp ce Oaidă a înscris din afara careului.

Edward Iordănescu a folosit următoarea formulă de echipă: Straton – Crețu, Haruț, Cristea, Ov. Popescu – Oaidă, Olaru, Tănase – Gheorghe, Dumiter, M. Tănasă. Au mai intrat, în a doua parte a partidei, Andrei Miron, Paulo Vinicius și Ștefan Moraru.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:29 Fanii fostei echipe a lui Mircea Rednic i-au împiedicat pe jucători să ajungă la stadion! Meciul a fost anulat 15:29 „Rețineți cuvintele mele” Luis Enrique, prima reacție după ce Kylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! 14:55 VIDEOYokohama – Al Ain 2-1 a fost în AntenaPLAY. Japonezii au nevoie să nu piardă în retur pentru a cuceri Liga Campionilor Asiei! 14:52 Final de sezon în Liga a 2-a! Unirea Slobozia și Gloria Buzău, promovate direct! Cine mergre la baraj și cine a retrogradat 14:50 FotoCât de frumoasă e şi cu ce se ocupă cea mai rapidă femeie din România! 14:33 UPDATEFCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională! Derby-ul, sold-out! 14:15 „Ghencea e mică” Gheorghe Mustață, ironie la adresa CSA Steaua în ziua în care FCSB primește titlul! 14:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 | Cursa de 6 ore de la Spa-Francorchamps e ACUM în AntenaPLAY! 13:41 FotoCesc Fabregas, acţionar şi antrenor secund la Como, discurs de senzaţie după promovarea în Serie A! Jucătorii au „explodat”! 13:21 George Pușcaș, făcut praf de italieni după Bari – Brescia 2-0! Echipa românului a ajuns la barajul pentru menținerea în Serie B Vezi toate știrile
Citește și