Închide meniul

Valentin Mihăilă, aproape de transferul carierei! „Perla” Parmei este dorită în Premier League. Englezii trebuie să plătească zeci de milioane de euro!

Dragoș Vasile Publicat: 9 octombrie 2021, 20:01

Reclamă
Valentin Mihăilă, aproape de transferul carierei! „Perla Parmei este dorită în Premier League. Englezii trebuie să plătească zeci de milioane de euro!

Valentin Mihăilă

Profimedia

Valentin Mihăilă, aproape de transferul carierei

Valentin Mihăilă este dorit în Premier League de Claudio Ranieri, noul antrenor al lui Watford, anunță seriebnews.com. Tehnicianul care a făcut-o pe Leicester „regina” Angliei în sezonul 2015-2016 a fost impresionat de calitățile internaționalului român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cotat la 8.5 milioane de euro, Mihăilă a marcat două goluri și a oferit un assist în acest sezon, iar englezii vor să îl transfere din Serie B. Totuși, pentru a obține semnătura acestuia, Kyle Krause cere cel puțin 20 de milioane de euro.

„Jucătorul își arată calitățile și atrage asupra lui interes din Europa. În acest sens, Claudio Ranieri, antrenorul nou al lui Watford, și l-ar dori pe tânărul atacant”, anunță sursa citată.

8.5 milioane de euro a plătit Parma ca să-l transfere pe Valentin Mihăilă de la Universitatea Craiova, la începutul sezonului precedent.

„Lazio a vrut să-l transfere de la Parma!” Valentin Mihăilă a ratat lovitura carierei

Valentin Mihăilă (21 de ani) s-a aflat pe lista lui Lazio, dar transferul a picat. Parma a refuzat să-i dea drumul lui Mihăilă pentru că își pune mari speranțe că puștiul român poate fi o piesă de bază în lupta pentru promovare în Serie A.

Reclamă

În plus, „cruciații” au fost nemulțumiți de suma oferită de Lazio. Dezvăluirile au fost făcute chiar de către tatăl jucătorului.

„Au fost diferite discuții în legătură cu transferul lui Vali. Am văzut că a apărut și prin presă. Eu știu că Lazio a vrut să-l transfere de la Parma, dar cred că suma nu a fost la nivelul așteptărilor. 

Discuțiile s-au derulat la nivelul cluburilor. Sper ca Vali să își revină la o capacitate de sută la sută. Cei de la Parma l-au păstrat pentru că vor să îl aibă în lupta pentru promovarea în Seria A.

Reclamă 4 / 0/3

Eu sper să fie și convocat la echipa națională, dar trebuie să își revină și la cea mai bună formă. Eu cred că într-o lună va fi apt sută la sută și va da randament maxim”, a declarat tatăl lui Valentin Mihăilă, potrivit fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și