Închide meniul

Valentin Mihăilă, aproape de transferul carierei! „Perla” Parmei este dorită în Premier League. Englezii trebuie să plătească zeci de milioane de euro!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 octombrie 2021, 20:01

Valentin Mihăilă, aproape de transferul carierei! „Perla Parmei este dorită în Premier League. Englezii trebuie să plătească zeci de milioane de euro!

Valentin Mihăilă

Profimedia

Valentin Mihăilă, aproape de transferul carierei

Valentin Mihăilă este dorit în Premier League de Claudio Ranieri, noul antrenor al lui Watford, anunță seriebnews.com. Tehnicianul care a făcut-o pe Leicester „regina” Angliei în sezonul 2015-2016 a fost impresionat de calitățile internaționalului român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cotat la 8.5 milioane de euro, Mihăilă a marcat două goluri și a oferit un assist în acest sezon, iar englezii vor să îl transfere din Serie B. Totuși, pentru a obține semnătura acestuia, Kyle Krause cere cel puțin 20 de milioane de euro.

„Jucătorul își arată calitățile și atrage asupra lui interes din Europa. În acest sens, Claudio Ranieri, antrenorul nou al lui Watford, și l-ar dori pe tânărul atacant”, anunță sursa citată.

8.5 milioane de euro a plătit Parma ca să-l transfere pe Valentin Mihăilă de la Universitatea Craiova, la începutul sezonului precedent.

„Lazio a vrut să-l transfere de la Parma!” Valentin Mihăilă a ratat lovitura carierei

Valentin Mihăilă (21 de ani) s-a aflat pe lista lui Lazio, dar transferul a picat. Parma a refuzat să-i dea drumul lui Mihăilă pentru că își pune mari speranțe că puștiul român poate fi o piesă de bază în lupta pentru promovare în Serie A.

Reclamă

În plus, „cruciații” au fost nemulțumiți de suma oferită de Lazio. Dezvăluirile au fost făcute chiar de către tatăl jucătorului.

„Au fost diferite discuții în legătură cu transferul lui Vali. Am văzut că a apărut și prin presă. Eu știu că Lazio a vrut să-l transfere de la Parma, dar cred că suma nu a fost la nivelul așteptărilor. 

Discuțiile s-au derulat la nivelul cluburilor. Sper ca Vali să își revină la o capacitate de sută la sută. Cei de la Parma l-au păstrat pentru că vor să îl aibă în lupta pentru promovarea în Seria A.

Reclamă 4 / 0/3

Eu sper să fie și convocat la echipa națională, dar trebuie să își revină și la cea mai bună formă. Eu cred că într-o lună va fi apt sută la sută și va da randament maxim”, a declarat tatăl lui Valentin Mihăilă, potrivit fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” Vezi toate știrile
Citește și