Închide meniul

Acuzații dure la adresa unui nume uriaș al României: ”L-a prins omul ăla cu nevastă-sa în pat! A divorțat de ea!”

Antena Sport Publicat: 9 octombrie 2021, 21:31

Reclamă
Acuzații dure la adresa unui nume uriaș al României: ”L-a prins omul ăla cu nevastă-sa în pat! A divorțat de ea!”

Ultrasul "Gogoaşă", derapaj la adresa lui Sorin Cârțu

Andrei Preda Facebook

Andrei Preda, zis și ”Gogoașă”, a lansat un atac fără precedent la adresa președintelui Universității Craiova, Sorin Cârțu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cârțu Sorin și-a bătut joc de familia lui Crișan. În 2013, Craioveanu cu Marcel Popescu au fost în birou la Mititelu și au spus ce a făcut Cârțu cu soția omului. L-a prins omul ăla cu nevastă-sa în pat. Cârțu Sorin adu-ți aminte că ai stat cu nevasta lui Crișan. A divorțat omul de ea. El vrea statuie, vrea să fie pictat pe pereți, păi ce ești, mă, tu? Ești înger? S-a dus la o petrecere și nu știa imnul Craiovei, se bâlbâia. Lasă-ne, tată, că ne-ai plictisit.

N-ai niciun cuvânt de spus la clubul la care ești. Vă luați femeile unul altuia. Aia e istoria ta. Cârțule, tu ești valet la CSU. Și tu, și Marcel Popescu sunteți valeți. Nu aveți niciun cuvânt de spus, nici măcar să schimbați femeia de serviciu. Nu vă mai arătați voi mușchii cu noi. Oamenii de la CSU Craiova au vrut să ne cumpere în 2013. 30.000 de euro dădeau. Cârțu Sorin, tu nici nu existai pe vremea aia”, a spus Andrei Preda pentru Radio Sport 1, conform prosport.ro.

Sorin Cârțu a evitat să comenteze acuzațiile lui Andrei Preda

Contactat de sursa mai sus citată, Sorin Cîrțu nu a vrut să intre într-o polemică cu Andrei Preda.

E vina voastră că băgați în seamă asemenea personaje. Nici nu știu cine e ăsta. N-am ce să comentez. Nu mă pot coborî la un asemenea nivel”, a fost singurul comentariu făcut de Sorin Cârțu.

Reclamă

Sorin Cârţu şi-a ieşit din minţi după ce ultraşii i-au vandalizat gardul casei

Sorin Cârţu şi-a ieşit din minţi după ce ultraşii i-au vandalizat gardul casei! Preşedintele Universităţii Craiova a avut un mesaj atât pentru cei responsabili, cât şi pentru autorităţi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și