Închide meniul

Sorin Cârţu şi-a ieşit din minţi după ce ultraşii i-au vandalizat gardul casei: „Să atace ziua dacă au curaj, nu noaptea ca vagabonzii!” Preşedintele oltenilor, săgeţi către autorităţi

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 septembrie 2021, 12:42

Sorin Cârţu şi-a ieşit din minţi după ce ultraşii i-au vandalizat gardul casei: „Să atace ziua dacă au curaj, nu noaptea ca vagabonzii! Preşedintele oltenilor, săgeţi către autorităţi

Sorin Cârţu, președintele Universității Craiova

REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO

Sorin Cârţu şi-a ieşit din minţi după ce ultraşii i-au vandalizat gardul casei

Preşedintele Universităţii Craiova a ajuns de urgenţă la Poliţie pentru a îi reclama pe ultraşii care i-au vandalizat gardul. La scurt timp, Sorin Cârţu şi-a ieşit din minţi la adresa celor responsabili. Nici autorităţile nu au scăpat de furia lui „Sorinaccio”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„O să mai fie și mai multe, dacă tot sunt tratate cu superficialitate. Am două plângeri la poliție la care nu am primit niciun răspuns. Nici că se face ceva, nici că nu se face. Sunt ignorat. Cu cameră de luat vederi, cu oameni care au văzut… aseară au fost patru inși. Trei scriau pe garduri și unul filma. O să facă astea și live, ca să își dea importanță. Ce să nu mă ierți pe mine, mă? Cu ce am greșit eu în Craiova? 

Ei să nu mai vină noaptea, să vină ziua… că tot nu le face nimeni nimic. Nu mai veniți noaptea, atacați ziua. Așa să atace, ziua, și fără mască… nu le face nimeni nimic. Eu normal că mă duc la poliție, că vin cu mască. Să vină fără mască dacă au curaj. Nu noaptea ca hoții, ca haiducii, ca vagabonzii. Când sunt autorități inofensive, normal că lumea face așa. E posibil să vezi la precedentul incident… să vezi mașina cu care au venit și să nu faci nimic?”, a spus Sorin Cârţu, potrivit sport.ro.

Ultraşii i-au vandalizat gardul casei lui Sorin Cârţu. Preşedintele oltenilor a ajuns de urgenţă la Poliţie

Derby-ul FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova a început mai devreme! Ultraşii i-au vandalizat gardul casei lui Sorin Cârţu, iar preşedintele oltenilor a ajuns de urgenţă la Poliţie.

Derby-ul dintre FC U Craiova 1948 şi Universitatea Craiova a început mai devreme, în afara terenului. După ce Sorin Cârţu a declarat în urmă cu câteva zile că „nu vreau să intru în discuții cu nimeni. Să vii să-mi scrii pe porți de-alea, să ajungi la tot felul de gesturi de-alea de mahala…”, preşedintele oltenilor s-a trezit cu o „surpriză” neplăcută.

Reclamă

Ultraşii i-au vandalizat, din nou, gardul casei legendei Craiovei. „Nu uităm, nu iertăm”, „Mori!”, „Cârțu = Sifon” și „CS U = Clonă”, au scris aceştia.

La scurt timp, Sorin Cârţu a mers de urgenţă la Poliţie pentru a depune plângere, scrie prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Sorin Cârţu şi-a ieşit din minţi după ce ultraşii i-au vandalizat gardul casei
  • Preşedintele oltenilor, săgeţi către autorităţi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale Vezi toate știrile
Citește și