Închide meniul

Italia – Belgia 2-1 | Meci nebun la Torino! „Squadra Azzura” a câștigat finala mică din Liga Națiunilor. „Diavolii roșii” au lovit bara de trei ori!

Dragoș Vasile Publicat: 10 octombrie 2021, 18:32

Reclamă
Italia – Belgia 2-1 | Meci nebun la Torino! „Squadra Azzura a câștigat finala mică din Liga Națiunilor. „Diavolii roșii au lovit bara de trei ori!

Italia - Belgia 2-1

Profimedia

Italia a câștigat finala mică din Liga Națiunilor

Italia a învins, duminică, la Torino, cu scorul de 2-1, Belgia, în finala mică a Ligii Naţiunilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După o primă repriză fără goluri, Nicolo Barella a deschis scorul în minutul 46. Berardi a majorat avantajul italienilor în minutul 65, din penalty.

Puștiul De Ketelaere a redus din diferență în minutul 86, din pasa lui Kevin De Bruyne. Belgienii l-au încercat de mai multe ori pe Gianluigi Donnarumma, însă nu au mai reușit să puncteze. În cele 90 de minute, „diavolii roșii” au lovit bara de trei ori.

Franța – Spania, finala de vis din Liga Națiunilor

Franța – Spania este marea finală din Liga Națiunilor. Naționala lui Didier Deschamps a învins-o dramatic pe Belgia, scor 3-2, după ce a fost condusă cu 2-0.

Reclamă

Franța a fost dominată copios de Belgia în prima repriză. Campioana mondială en-titre a intrat la pauză cu un handicap de două goluri, după reușitele lui Yannick Carrasco și Romelu Lukaku, ambele din pasele lui Kevin De Bruyne.

Selecționata lui Deschamps a renăscut însă în repriza a doua. Franța a redus din diferență în minutul 62, prin Karim Benzema, care a reluat fără speranță pentru Courtois, dintre patru adversari.

Francezii au obținut apoi un penalty, în minutul 69, iar starul Kylian Mbappe și-a luat revanșa pentru ratarea de pe Arena Națională la Euro 2020 și a șutat aproape la vinclu, în stânga lui Courtois.

Reclamă 4 / 0/3

Deși părea că meciul se îndreaptă spre extra-time, Franța a dat lovitura prin Theo Hernandez, care a marcat în minutul 90+2 cu un șut bombă în diagonală, de la marginea careului, la care Courtois nu a mai avut ce să facă.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia 2-1 (d.l.d.d) şi Germania – Suedia 1-6 13
mai
23:38
„Ştiţi care e porecla lui?” Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan: „Să ne retrogradeze cum au făcut-o cu Mititelu!”
13
mai
23:21
„A fost cireaşa de pe tort!” Gică Hagi, devastat după „remontada” Universităţii Craiova. Jucătorii care l-au înfuriat pe „Rege”
13
mai
23:04
Louis Munteanu, anunţul momentului despre viitorul său. Ce a spus despre interesul lui Gigi Becali: „Eu acolo vreau!”
13
mai
23:01
Andrei Ivan a dat de înţeles că poate pleca de la Universitatea Craiova! Reacţia imediată a lui Costel Gâlcă
13
mai
22:46
Alex Mitriţă, hat-trick fabulos prin care îi forţează mâna lui Edi Iordănescu! Prima reacţie după ce l-a „distrus” pe Gică Hagi
13
mai
22:29
Probleme pentru FC Porto! Sediul clubului a fost percheziţionat! 13 persoane sunt puse sub acuzare
13
mai
22:10
Şefii lui Dinamo „aruncă” cu bani înaintea barajului cu Csikszereda! Primă uriaşă promisă pentru salvarea de la retrogradare
13
mai
22:09
Louis Munteanu, „coşmarul” Universităţii Craiova! Cifre incredibile ale atacantului de 21 de ani împotriva oltenilor
13
mai
22:05
Farul – Universitatea Craiova 3-3. Mitriţă, eroul oltenilor! Hat-trick cu care oltenii au revenit de la 0-3. Dezastru pentru Hagi
Vezi toate știrile
Citește și