Închide meniul

Italia – Belgia 2-1 | Meci nebun la Torino! „Squadra Azzura” a câștigat finala mică din Liga Națiunilor. „Diavolii roșii” au lovit bara de trei ori!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 octombrie 2021, 18:32

Italia – Belgia 2-1 | Meci nebun la Torino! „Squadra Azzura a câștigat finala mică din Liga Națiunilor. „Diavolii roșii au lovit bara de trei ori!

Italia - Belgia 2-1

Profimedia

Italia a câștigat finala mică din Liga Națiunilor

Italia a învins, duminică, la Torino, cu scorul de 2-1, Belgia, în finala mică a Ligii Naţiunilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După o primă repriză fără goluri, Nicolo Barella a deschis scorul în minutul 46. Berardi a majorat avantajul italienilor în minutul 65, din penalty.

Puștiul De Ketelaere a redus din diferență în minutul 86, din pasa lui Kevin De Bruyne. Belgienii l-au încercat de mai multe ori pe Gianluigi Donnarumma, însă nu au mai reușit să puncteze. În cele 90 de minute, „diavolii roșii” au lovit bara de trei ori.

Franța – Spania, finala de vis din Liga Națiunilor

Franța – Spania este marea finală din Liga Națiunilor. Naționala lui Didier Deschamps a învins-o dramatic pe Belgia, scor 3-2, după ce a fost condusă cu 2-0.

Reclamă

Franța a fost dominată copios de Belgia în prima repriză. Campioana mondială en-titre a intrat la pauză cu un handicap de două goluri, după reușitele lui Yannick Carrasco și Romelu Lukaku, ambele din pasele lui Kevin De Bruyne.

Selecționata lui Deschamps a renăscut însă în repriza a doua. Franța a redus din diferență în minutul 62, prin Karim Benzema, care a reluat fără speranță pentru Courtois, dintre patru adversari.

Francezii au obținut apoi un penalty, în minutul 69, iar starul Kylian Mbappe și-a luat revanșa pentru ratarea de pe Arena Națională la Euro 2020 și a șutat aproape la vinclu, în stânga lui Courtois.

Reclamă 4 / 0/3

Deși părea că meciul se îndreaptă spre extra-time, Franța a dat lovitura prin Theo Hernandez, care a marcat în minutul 90+2 cu un șut bombă în diagonală, de la marginea careului, la care Courtois nu a mai avut ce să facă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și