Închide meniul

Edi Iordănescu, mesaj clar pentru Mirel Rădoi înainte de România – Armenia: „Mi-aș dori ca fotbaliștii mei de la FCSB să joace!”

Reclamă

Publicat: 10 octombrie 2021, 20:09

Edi Iordănescu, mesaj clar pentru Mirel Rădoi înainte de România – Armenia: „Mi-aș dori ca fotbaliștii mei de la FCSB să joace!

Edi Iordănescu a plecat de la FCSB la insistenţele lui Gigi Becali

Facebook FCSB

Edi Iordănescu, mesaj clar pentru Mirel Rădoi înainte de România – Armenia

Andrei Vlad, Andrei Cordea și Claudiu Keșeru sunt jucătorii de la FCSB convocați de Mirel Rădoi pentru „dubla” cu Germania și Armenia. Înaintea „finalei” de pe Ghencea, antrenorul roș-albaștrilor a avut un mesaj clar pentru selecționer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am văzut foarte multe lucruri pozitive la naționala României, Mirel Rădoi și staff-ul tehnic au fost extrem de inspirați cu Germania. Am acoperit foarte bine terenul, am avut dublaj, am fost compacți, dar și reactivi. Păcat că n-am putut să ducem meciul până la capăt.

Le țin pumnii jucătorilor mei de la FCSB, dar în final rămâne rezultatul naționalei. Mi-aș dori să joace, ar fi o experiență extraordinară. Am avut 12 jucători la antrenament. Puteam regla anumite lucruri și nu ne este ușor. Dacă stau 10 zile și doar se antrenează, e foarte greu”, a declarat Edi Iordănescu pentru realitateasportiva.net.

Mirel Rădoi și-a ieșit din minți: „Vreți circ? Facem circ!”

Mirel Rădoi și-a ieșit din minți înainte de România – Armenia. Selecționerul i-a luat apărarea lui Andrei Ivan, care a fost criticat pentru al doilea gol încasat de „tricolori” la Hamburg.

„Facem circ, dacă circ vreți…. Facem circ. Am răspuns imediat după meci că Ivan știe ce număr are de marcat! Chemați-l pe Ivan acum și întrebați-l pe el. Ați făcut un caz și cu Markovic, probabil veți continua și cu Pușcaș, apoi cu Keșeru. Indiferent cine e în fața voastră, voi vreți să îi distrugeți. Nimeni nu va fi îndeajuns de bun pentru voi! Noi nu vorbim doar de rezultate, ci de o mentalitate.

Reclamă

A fost un duel pe care Andrei l-a pierdut! Ce facem acum, îi dăm în cap? Facem scandal pentru fiecare greșeală? Nu știu cât de responsabil poate fi el, chiar și la vârsta de 24 de ani”, a răbufnit Mirel Rădoi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și