Închide meniul
NEWS ALERT

România – Armenia | Mirel Rădoi și-a ieșit din minți: „Vreți circ? Facem circ!” Selecționerul i-a luat apărarea lui Andrei Ivan: „Ce facem acum, îi dăm în cap?”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 octombrie 2021, 17:32

România – Armenia | Mirel Rădoi și-a ieșit din minți: „Vreți circ? Facem circ! Selecționerul i-a luat apărarea lui Andrei Ivan: „Ce facem acum, îi dăm în cap?

Mirel Rădoi

Hepta

Mirel Rădoi și-a ieșit din minți înainte de România – Armenia

În Germania – România 2-1, veteranul Muller a reușit să înscrie după ce a fost scăpat din marcaj de Andrei Ivan (24 de ani). După ce fotbalistul a fost tras la răspundere pentru rezultat, Mirel Rădoi a sărit în apărarea acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Facem circ, dacă circ vreți…. Facem circ. Am răspuns imediat după meci că Ivan știe ce număr are de marcat! Chemați-l pe Ivan acum și întrebați-l pe el. Ați făcut un caz și cu Markovic, probabil veți continua și cu Pușcaș, apoi cu Keșeru. Indiferent cine e în fața voastră, voi vreți să îi distrugeți. Nimeni nu va fi îndeajuns de bun pentru voi! Noi nu vorbim doar de rezultate, ci de o mentalitate.

A fost un duel pe care Andrei l-a pierdut! Ce facem acum, îi dăm în cap? Facem scandal pentru fiecare greșeală? Nu știu cât de responsabil poate fi el, chiar și la vârsta de 24 de ani”, a răbufnit Mirel Rădoi.

Andrei Ivan, luat la țintă după Germania – România 2-1: „E prea plin de el!”

„Tricolorii” au fost luați la țintă după Germania – România 2-1. Adrian Porumboiu, fostul mare arbitru și patron la FC Vaslui, l-a criticat pe Andrei Ivan.

„Ianis să îi dea mingea printre picioare lui Rudiger, jucător de zeci de milioane de euro de la Chelsea, l-a umilit! Umilință mai mare decât să marchezi după ce îi dai mingea printre picioare unui adversar rar întâlnești. Super talent. Sigur, pe taică-su nu îl poate egala, să stea liniștit, Gică rămâne unic, dar Ianis are stofă.

Reclamă

Golul 2 pe care l-au marcat ei a fost neglijență. Greu de înțeles, o fază fixă. Știi că trebuie să acoperi bara a doua, că trebuie să urmărești omul, dar nu o faci. Cât despre introducerea lui Ivan… nu am nimic cu el, o fi talentat, dar așa ceva… e prea plin de el și nu dă acel «prea plin» pe teren. Singurul care nu a intrat în joc a fost Ivan. Exceptând lipsa de inspirație cu Ivan, nota 10 pentru Rădoi, pentru cum a așezat echipa pe teren”, a declarat Adrian Porumboiu pentru gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și