Închide meniul

Simona Halep, mesaj important! Ce spune despre participarea la Transylvania Open: „Abia aştept să ne vedem”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 11 octombrie 2021, 12:16

Reclamă
Simona Halep, mesaj important! Ce spune despre participarea la Transylvania Open: „Abia aştept să ne vedem

Simona Halep va juca cu Anastasia Potapova, în primul tur la Kremlin Cup 2021

Profimediaimages

Simona Halep a trecut repede peste eliminarea din turul trei de la Indian Wells, scor 5-7, 4-6 cu Aliaksandra Sasnovich. Românca abia aşteaptă să revină în ţară, la turneul de la Cluj Napoca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, mesajul momentului

După ieşirea de la Indian Wells, Simona Halep mai participă la două turnee în luna octombrie. Este vorba despre Kremlin Cup și Transylvania Open.

Prin intermediul unui videoclip postat pe o reţea de socializare, Simona Halep i-a anunţat pe fanii români că va veni la Transylvania Open, turneu ce va avea loc în perioada 23-31 octombrie, în Cluj.

„Bună tuturor! Abia aștept să ne vedem la Cluj, la Transylvania Open. Vă pup pe toți!”, a transmis Simona pe facebook.

Transylvania Open, prima ediţie la Cluj Napoca

Prima ediție a WTA Transylvania Open se desfășoară în perioada 23-31 octombrie în Cluj Napoca. Vor fi amenajate 2 terenuri de tenis complet separate, terenul central și terenul 2, iar suprafața de joc este hard indoor.

Reclamă

Simona Halep, locul 17 WTA, este principala favorită a turneului Transylvania Open, la care vor mai participa jucătoare precum Elise Mertens (18 WTA), Emma Răducanu (22 WTA), Anett Kontaveit (23 WTA) sau Paula Badosa (27 WTA).

Organizatorii Transylvania Open au precizat că lista participantelor cuprinde două câștigătoare de Grand Slam, două jucătoare de Top 20 și 10 jucătoare de Top 50. Lista va fi completată cu 3 wild card-uri, care urmează să fie anunțate ulterior, și cu șase jucătoare venite din calificări. Încă un loc este rezervat pentru un eventual Special Exempt.

În cadrul Transylvania Open, turneu de categorie WTA 250, vor concura 32 de jucătoare la simplu și 16 echipe la dublu. În joc vor fi puse 280 de puncte WTA și premii de 235.238 de dolari.

Reclamă 4 / 0/3

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și