Închide meniul

România – Armenia 1-0 | Alex Mitriță, reacție genială după ce a dat gol cu capul. „Să nu îi subestimăm pe cei mici!” Cine l-a încurajat înaintea „finalei” din Ghencea

Alexandru Ivan Publicat: 11 octombrie 2021, 23:55

Reclamă
România – Armenia 1-0 | Alex Mitriță, reacție genială după ce a dat gol cu capul. „Să nu îi subestimăm pe cei mici! Cine l-a încurajat înaintea „finalei din Ghencea

Alex Mitriță, după România - Armenia 1-0

Profimedia

„Să nu îi subestimăm pe cei mici. A fost un meci foarte greu, dar am avut posesie de la un capăt la altul. Important e că am reuşit să câştigăm.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am avut o poziţie corectă. Singurul care a avut încredere în mine a fost Dică. A spus că dacă stau acolo o să dau gol!

Se vede că avem mult mai multă încredere în noi, că suntem o echipă unită. Nu aveam cum să nu câştigăm după ce atitudine am avut. Dacă păstrăm aceeaşi determinare, nu avem cum să avem probleme în următoarele meciuri.

Este ok că au fost rezultatele în favoarea noastră, dar important e cum ne pregătim. Dacă îl ascultăm pe Mister, nu o să avem probleme. Se vede o schimbare, dacă intrăm cu aceeaşi atitudine şi în următoarele meciuri, nu o să avem nicio problemă”, a spus Alex Mitriță, la Pro TV, după România – Armenia 1-0.

România – Armenia 1-0

România a început furtunos meciul cu Armenia. Tricolorii au luat cu asalt poarta armenilor în prima repriză, reușind să domine jocul de o manieră categorică.

Reclamă

Efortul echipei lui Rădoi a fost răsplătit în minutul 26, când Alex Mitriță, cel mai scund jucător de pe teren, a înscris cu capul, dintr-un corner. România a scăzut din ritm în repriza a doua, dar apărarea a rezistat în fața atacurilor Armeniei.

Tricolorii au avut cele mai mari emoții tot la execuțiile lor, când Bancu a respins periculos spre propria poartă, dar Niță a intervenit sigur, și când Chiricheș a pierdut mingea în fața unui adversar, în preajma propriului careu, dar a fost redublat de Cicâldău.

Nu au mai fost ocazii importante până la final, iar România s-a impus cu 2-0. În celelalte meciuri din grupă, Germania a demolat-o pe Macedonia de Nord, scor 4-0, iar Islanda învins-o cu același scor pe Liechstenstein.

Reclamă 4 / 0/3

Clasamentul în grupa României
1. Germania 21 de puncte
2. ROMÂNIA 13 puncte
3. Macedonia de Nord 12 puncte
4. Armenia 12 puncte
5. Islanda 8 puncte
6. Liechtenstein 1 punct

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:45 Neil Lennon a venit la Bucureşti pentru a semna cu Rapid! Lovitură de proporţii pe care o dă Dan Şucu 16:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Verstappen a plecat din pole-position 16:27 Manchester City – West Ham şi Arsenal – Everton, 18:00, LIVE SCORE! Se decide campioana din Premier League. Klopp, ultimul meci 16:26 VideoSebastian Vettel, omagiu superb pentru Ayrton Senna, la Imola! A pilotat monopostul brazilianului, în uralele publicului 16:10 Oțelul – U Cluj 0-2. „Dubla” lui Anselmo i-a calificat pe ardeleni în finala barajul pentru cupele europene. Dorinel este OUT! 15:47 VIDEOCrawley a promovat în Championship! Victorie pe Wembley cu Crewe, live în AntenaPLAY 15:37 Jose Mourinho e aproape de Beșiktaș! Conducerea clubului din Istanbul vrea să îi aducă o super vedetă în lot 15:20 Jurgen Klopp se poate retrage definitiv! Anunț uluitor făcut înainte de ultimul meci pe banca lui Liverpool 14:45 Bocciu, în cantonamentul lui Rapid înainte de derby-ul cu FCSB! A discutat cu jucătorii după ce a ieșit din închisoare 14:15 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Campioana aduce rezervele la derby. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și