Închide meniul

România – Armenia 1-0 | Alex Mitriță, reacție genială după ce a dat gol cu capul. „Să nu îi subestimăm pe cei mici!” Cine l-a încurajat înaintea „finalei” din Ghencea

Alexandru Ivan Publicat: 11 octombrie 2021, 23:55

Reclamă
România – Armenia 1-0 | Alex Mitriță, reacție genială după ce a dat gol cu capul. „Să nu îi subestimăm pe cei mici! Cine l-a încurajat înaintea „finalei din Ghencea

Alex Mitriță, după România - Armenia 1-0

Profimedia

„Să nu îi subestimăm pe cei mici. A fost un meci foarte greu, dar am avut posesie de la un capăt la altul. Important e că am reuşit să câştigăm.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am avut o poziţie corectă. Singurul care a avut încredere în mine a fost Dică. A spus că dacă stau acolo o să dau gol!

Se vede că avem mult mai multă încredere în noi, că suntem o echipă unită. Nu aveam cum să nu câştigăm după ce atitudine am avut. Dacă păstrăm aceeaşi determinare, nu avem cum să avem probleme în următoarele meciuri.

Este ok că au fost rezultatele în favoarea noastră, dar important e cum ne pregătim. Dacă îl ascultăm pe Mister, nu o să avem probleme. Se vede o schimbare, dacă intrăm cu aceeaşi atitudine şi în următoarele meciuri, nu o să avem nicio problemă”, a spus Alex Mitriță, la Pro TV, după România – Armenia 1-0.

România – Armenia 1-0

România a început furtunos meciul cu Armenia. Tricolorii au luat cu asalt poarta armenilor în prima repriză, reușind să domine jocul de o manieră categorică.

Reclamă

Efortul echipei lui Rădoi a fost răsplătit în minutul 26, când Alex Mitriță, cel mai scund jucător de pe teren, a înscris cu capul, dintr-un corner. România a scăzut din ritm în repriza a doua, dar apărarea a rezistat în fața atacurilor Armeniei.

Tricolorii au avut cele mai mari emoții tot la execuțiile lor, când Bancu a respins periculos spre propria poartă, dar Niță a intervenit sigur, și când Chiricheș a pierdut mingea în fața unui adversar, în preajma propriului careu, dar a fost redublat de Cicâldău.

Nu au mai fost ocazii importante până la final, iar România s-a impus cu 2-0. În celelalte meciuri din grupă, Germania a demolat-o pe Macedonia de Nord, scor 4-0, iar Islanda învins-o cu același scor pe Liechstenstein.

Reclamă 4 / 0/3

Clasamentul în grupa României
1. Germania 21 de puncte
2. ROMÂNIA 13 puncte
3. Macedonia de Nord 12 puncte
4. Armenia 12 puncte
5. Islanda 8 puncte
6. Liechtenstein 1 punct

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga Vezi toate știrile
Citește și