Închide meniul
EXCLUSIV

Mirel Rădoi e de neclintit! ”E încăpățânat și el!” Motivele pentru care selecționerul nu va mai continua pe banca tehnică a naționalei

Silviu Corneanu Publicat: 12 octombrie 2021, 14:27

Reclamă
Mirel Rădoi e de neclintit! ”E încăpățânat și el!” Motivele pentru care selecționerul nu va mai continua pe banca tehnică a naționalei

Mirel Rădoi nu ar refuza o ofertă de la FCSB

Profimedia

Selecționerul se află la final de contract cu FRF, iar Mitică Dragomir a anunțat că acesta va antrena sigur o echipă de club. Fostul șef de la LPF susține că Rădoi va merge, cel mai probabil, la un club din Zona Golfului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel, așa are contractul, nu l-a supărat nimic. Nu cred că se va răzgândi. E încăpățânat și el. Sigur are ceva de afara. Sigur are el ceva de prin Arabia Saudită, are propuneri. Nu ai ce să-i spui. E pe locul doi, dacă se califică nu ai ce să-i mai spui”, a anunțat Dumitru Dragomir la AS.ro.

Nume mari pe lista FRF pentru înlocuirea lui Mirel Rădoi

România are șanse mari să prindă locul doi în grupa din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022. Tricolorii sunt la mâna lor după succesul de pe Ghencea. Actualul selecționer va pleca după meciurile din luna noiembrie, iar FRF trebuie să găsească urgent variante.

Gică Hagi și Cosmin Olăroiu sunt principalele variante pentru a-l înlocui pe Mirel Rădoi. Din câte se pare, o altă variantă, luată în calcul de FRF, ar fi și contactarea lui Victor Pițurcă. O soluție la îndemână pentru Federație ar fi și Adrian Mutu.

E greu de crezut însă că șefii fotbalului vor risca cu „Briliantul”. Din informațiile AS.ro, se va merge pe mâna unui tehnician cu experiență pentru a forța calificarea la Mondialul din Qatar, care se va juca în 2022.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Diaconu a pierdut cu Chen Meng 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” Vezi toate știrile
Citește și