Închide meniul
Foto

Vedeta pe care Cristi Borcea a dat-o pe spate! Valentina Pelinel a rămas mască: „Ştie cum să cucerească”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 12 octombrie 2021, 14:49

Reclamă
Vedeta pe care Cristi Borcea a dat-o pe spate! Valentina Pelinel a rămas mască: „Ştie cum să cucerească”

Cristi Borcea, aproape de o mare lovitură

MMA / MMA2 via Hepta

Cristi Borcea nu se dezminte. Nu şi-a pierdut aura de mare cuceritor nici după a treia căsătorie. Milionarul s-a despărţit de Mihaela Borcea şi Alina Vidican, iar acum trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Valentina Pelinel. Cei doi sunt deja împreună de peste trei ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedeta pe care Cristi Borcea a dat-o pe spate

Chiar şi aşa, Cristi Borcea continuă să fie unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi din România. Şi la una din ultimele sale apariţii milionarul a impresionat. Dezvăluirea a fost făcută de către vedeta TV, Denise Rifai. Aceasta s-a decis să spună totul.

Fostul finanţator al clubului Dinamo nu și-a pierdut șarmul nici după a treia căsnicie. S-a aflat ce dezvăluiri a făcut acesta în spatele camerelor de filmare.

„Cristi Borcea nu este un tip ușor de intervievat, dar m-am bucurat foarte mult că a fost în emisiune. A răspuns unor întrebări incomode, și-a expus adevărul lui și ne-a lăsat să-l descoperim. Am interacționat cu Cristi Borcea doar în calitate de jurnalist.

Cred că dincolo de faptul că este un bărbat generos, probabil este un bărbat care știe să cucerească o femeie.”, a spus vedeta, conform ciao.ro.

Reclamă

Valentina Pelinel vrea să-i mai facă un copil lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel nu exclude posibilitatea de a mai face încă un copil cu Cristi Borcea. Totuşi, vedeta a ţinut să precizeze că nu există un plan stabilit.

„Nu am planificat un al patrulea copil, dar amândurora ne plac copiii și dacă e să se întâmple, este o binecuvântare de la Dumnezeu. Însă nu face parte din planurile noastre.

În afară de iubire, este vorba de respect între noi și de o foarte bună comunicare. Ne-am dorit să fim împreună și ne-am asumat relația noastră. Provocările prin care am trecut ne-au făcut mai puternici și mai uniți. Fericirea înseamnă și adaptarea la personalitatea celuilalt, dar și libertatea pe care o acorzi din dorința comună de a avea un partener de nădejde lângă tine în această călătorie numită căsnicie„, a spus Valentina Pelinel.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite. Patrick și gemenii Antonia Melissa și Angelo, cu Mihaela, George și Gloria , cu Alina Vidican, şi Carolyn, cu avocata Simona Voiculescu. Acestora li se adaugă cei pe care îi are cu Valentina Pelinel. Este vorba de Milan, Indira și Rania.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și