Închide meniul

Ciprian Tătărușanu, subiect de glume în Italia! Cum a fost ironizat românul, după ce Milan și-a mai transferat un portar

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 octombrie 2021, 22:59

Ciprian Tătărușanu, subiect de glume în Italia! Cum a fost ironizat românul, după ce Milan și-a mai transferat un portar

Ciprian Tătărușanu, subiect de glume în Italia

Profimedia

Maignan a fost operat din cauza unor dureri persistente la încheietura stângă, scrie news.ro. El nu va putea reveni în competiţie înainte de zece săptămâni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Tătărușanu, coșmar fără sfârșit la AC Milan

Locul său în poartă ar urma să fie luat de Ciprian Tătăruşanu. Dar AC Milan s-a grăbit să-l achiziţioneze pe Antonio Mirante, de 38 de ani, fost la AS Roma şi liber de contract.

Aducerea lui Mirante a reprezentat prilej de ironii la adresa lui Tătăruşanu pe reţelele de socializare, care şi sezonul actual spera la titularizare după plecarea lui Gianluigi Donnarumma, însă milandezii l-au transferat pe Maignan.

Sursa: news.ro

Mirante are 38 de ani şi era liber de contract după ce a plecat de la AS Roma în iulie. Tătărușanu nu a evoluat nici măcar un minut în actuala stagiune.

Românul a fost transferat de Milan în toamna anului trecut, de la Olympique Lyon, pentru o jumătate de milion de euro. După ce a fost rezerva lui Gianluigi Donnarumma, plecat la PSG, Tătărușanu a ajuns să fie a doua variantă de îndată ce a fost transferat Maignan.

Reclamă

Ciprian Tătărușanu s-a retras de la echipa națională

În luna noiembrie a anului trecut, Ciprian Tătărușanu a decis să nu mai accepte nicio convocare la reprezentativa României. Meciul cu Irlanda de Nord a fost ultimul pentru Tătărușanu între buturile reprezentativei tricolore. Goalkeeper-ul lui AC Milan a bifat atunci cel de-al 73-lea meci în tricoul selecționatei noastre.

Să pot fi căpitanul României a însemnat pentru mine cel mai frumos lucru din carieră”, au fost ultimele cuvinte spuse de Tătărușanu din postura de portar al naționalei.

Ciprian Tătărușanu a debutat pentru România în 2010 și a apărat culorile pentru 11 ani. El a fost participant cu selecționata noastră la EURO 2016 și a devenit chiar căpitanul ”tricolorilor”.

Reclamă 4 / 0/3

”Tătă” a jucat 73 de partide la echipa națională și ocupă astfel poziția 17 în clasamentul all-time al jucătorilor cu cele mai multe meciuri la prima reprezentativă, la egalitate cu Cosmin Contra.

 

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” Vezi toate știrile
Citește și