Închide meniul

Ciprian Tătărușanu, subiect de glume în Italia! Cum a fost ironizat românul, după ce Milan și-a mai transferat un portar

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 octombrie 2021, 22:59

Ciprian Tătărușanu, subiect de glume în Italia! Cum a fost ironizat românul, după ce Milan și-a mai transferat un portar

Ciprian Tătărușanu, subiect de glume în Italia

Profimedia

Maignan a fost operat din cauza unor dureri persistente la încheietura stângă, scrie news.ro. El nu va putea reveni în competiţie înainte de zece săptămâni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Tătărușanu, coșmar fără sfârșit la AC Milan

Locul său în poartă ar urma să fie luat de Ciprian Tătăruşanu. Dar AC Milan s-a grăbit să-l achiziţioneze pe Antonio Mirante, de 38 de ani, fost la AS Roma şi liber de contract.

Aducerea lui Mirante a reprezentat prilej de ironii la adresa lui Tătăruşanu pe reţelele de socializare, care şi sezonul actual spera la titularizare după plecarea lui Gianluigi Donnarumma, însă milandezii l-au transferat pe Maignan.

Sursa: news.ro

Mirante are 38 de ani şi era liber de contract după ce a plecat de la AS Roma în iulie. Tătărușanu nu a evoluat nici măcar un minut în actuala stagiune.

Românul a fost transferat de Milan în toamna anului trecut, de la Olympique Lyon, pentru o jumătate de milion de euro. După ce a fost rezerva lui Gianluigi Donnarumma, plecat la PSG, Tătărușanu a ajuns să fie a doua variantă de îndată ce a fost transferat Maignan.

Reclamă

Ciprian Tătărușanu s-a retras de la echipa națională

În luna noiembrie a anului trecut, Ciprian Tătărușanu a decis să nu mai accepte nicio convocare la reprezentativa României. Meciul cu Irlanda de Nord a fost ultimul pentru Tătărușanu între buturile reprezentativei tricolore. Goalkeeper-ul lui AC Milan a bifat atunci cel de-al 73-lea meci în tricoul selecționatei noastre.

Să pot fi căpitanul României a însemnat pentru mine cel mai frumos lucru din carieră”, au fost ultimele cuvinte spuse de Tătărușanu din postura de portar al naționalei.

Ciprian Tătărușanu a debutat pentru România în 2010 și a apărat culorile pentru 11 ani. El a fost participant cu selecționata noastră la EURO 2016 și a devenit chiar căpitanul ”tricolorilor”.

Reclamă 4 / 0/3

”Tătă” a jucat 73 de partide la echipa națională și ocupă astfel poziția 17 în clasamentul all-time al jucătorilor cu cele mai multe meciuri la prima reprezentativă, la egalitate cu Cosmin Contra.

 

 

Recomandări
  • Ciprian Tătărușanu, coșmar fără sfărșit în Italia
  • Românul a devenit subiect de glume în Italia

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale Vezi toate știrile
Citește și