Închide meniul

Mircea Rednic a anunțat transferuri noi la Dinamo: „Espinosa va semna astăzi! Mai vin doi până duminică!” Durata contractelor

Antena Sport Publicat: 14 octombrie 2021, 11:13

Reclamă
Mircea Rednic a anunțat transferuri noi la Dinamo: „Espinosa va semna astăzi! Mai vin doi până duminică! Durata contractelor

Mircea Rednic, pe cale să revină în atrenorat

Mircea Rednic / Hepta

Pe lângă Michel Espinosa, Mircea Rednic a anunțat că la echipă vor mai veni un atacant și un fundaș. Toți jucătorii vor semna contracte până în iarnă, atunci când se va face o evaluare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astăzi Michel Espinosa va semna, e la club acum. Până duminică încă doi jucători vor semna, un atacant, avem două posibilități, unul din Olanda și unul din Bulgaria. 

Avem discuții avansate cu un fundaș dreapta, care a jucat în Belgia, îl cunosc. Sper ca de luni să îl am în programul echipei, cam astea sunt noutățile, am văzut că tot apar nume. Ei nu au venit în probe. În situația actuală, am posibilitatea ca jucătorii să vină, să facă testul medical, să facă testul fizic. Nu vreau să comentez ce a fost înainte de mine, dar sunt probleme fizice și asta ne-o arată rezultatele la testul făcut. 

Dar treptat, încercăm să îi aducem măcar la 80% din posibilitățile fizice. E important să luăm puncte până în iarnă, atunci o să fie altceva. Cei transferați după ridicarea interdicției au opțiune în iarnă, cei aduși de mine au opțiune în iarnă, nu vrem să riscăm. Cine confirmă rămâne, cine nu, pleacă„, a spus Mircea Rednic într-o conferință de presă.

Cine este Michel Espinosa, noul transfer de la Dinamo

Michel Espinosa este născut în Camerun, dar are cetățenie franceză. El evoluează pe postul de mijlocaș central și la închidere. În prezent, el valorează 250.000 de euro, potrivit transfermarkt.com.

Reclamă

Espinosa a juca ultima dată pentru bulgarii de la Botev Plovdiv, de la care s-a despărțit în iulie 2021. Printre alte echipe din CV-ul său se numără Clermont Foot, Stade Lavallois, NK Istra sau AS Lyon-Duchere.

Mircea Rednic oferă prime la Dinamo

Dinamo trăieşte periculos în campionat. E penultima în Liga I, cu doar 7 puncte acumulate în 11 etape disputate. Astfel, Mircea Rednic apelează la toate metodele posibile pentru a își motiva jucătorii.

„Puriul” le oferă prime fotbaliștilor în meciurile complicate, scrie doardinamo.ro. Sursa citată scrie că Sorescu, Torje&co ar fi încasat 10.000 de euro pentru o victorie în meciul cu UTA Arad. „Câinii” au condus cu 2-0, însă meciul s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, după „dubla” lui David Miculescu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:51 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 3-2. Burmaz, gol fabulos din lovitură liberă! Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu 22:40 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” Vezi toate știrile
Citește și