Închide meniul

Cazul decesului atletei Agnes Tirop continuă! Soțul acesteia, suspectat că a ucis-o, a fost arestat. Anunțul făcut de autorități

Dragoș Vasile Publicat: 15 octombrie 2021, 10:43

Reclamă
Cazul decesului atletei Agnes Tirop continuă! Soțul acesteia, suspectat că a ucis-o, a fost arestat. Anunțul făcut de autorități

Agnes Jebet Tirop a încetat din viață

Profimediaimages

Cazul decesului atletei Agnes Tirop continuă! Soțul acesteia, suspectat că a ucis-o, a fost arestat

Poliţia kenyană a anunţat, joi, că l-a arestat pe soţul atletei Agnes Tirop, suspectat că a ucis-o pe tânăra de 25 de ani, informează AFP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

“Suspectul a fost arestat la Mombasa. El este în arest. A fost arestat în timp ce încerca să fugă”, a declarat George Kinoti, director în cadrul poliţiei din Kenya, citat de news.ro.

Emmanuel Rotich se va prezenta astăzi în faţa unui tribunal.

Tragedie în atletism: ”Bronzul” de la 10.000 m a fost găsită înjunghiată

Agnes Jebet Tirop, 25 de ani, medaliată cu bronz la 10.000 de metri, la Mondialul din 2017, desfășurat la Doha, a fost găsită fără suflare în casa ei din Iten, provincia keniană Elgeyo Marakwet. Atleta prezenta urme multiple de lovituri de cuțit în abdomen, principalul suspect fiind soțul ei, conform federației de specialitate din țara africană.

Tirop a participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din vară, în proba de 5.000 de metri, unde a terminat pe locul al patrulea. Acum o lună de zile ea doborâse, la Herzogenaurach, Austria, recordul mondial la 10 kilometri pe șosea, terminând cu 30:01, coborând cu 29 secunde borna deținută, din 8 iunie 2002, de marocanca Asmae Leghzaoui.

Reclamă

Tirop fusese ”aur” la Campionatul Mondial de Cross de la Guiyang, China, din 2019, când, la doar 19 ani, devenise a doua cea mai tânără câștigătoare din istorie, după faimoasa Zola Budd.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League Vezi toate știrile
Citește și