Închide meniul

CS Mioveni tremură din cauza focarului de COVID-19 de la FCSB: „Există această teamă, dar nu avem ce face!”

Dragoș Vasile Publicat: 16 octombrie 2021, 16:52

Reclamă
CS Mioveni tremură din cauza focarului de COVID-19 de la FCSB: „Există această teamă, dar nu avem ce face!

Propunere șoc pentru Liga 1! "Nu te vaccinezi, nu joci!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

CS Mioveni tremură din cauza focarului de COVID-19 de la FCSB

Valentin Crețu, Valentin Gheorghe, Cătălin Straton, Iulian Cristea, Sorin Șerban, Răzvan Oaidă și Andrei Cordea sunt jucătorii de la FCSB care au fost testați pozitiv până acum. De asemenea, Budescu și Șut, care au prezentat simptome specifice bolii, au fost plasați preventiv în izolare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Olteanu, președintele Consiliului Director de la CS Mioveni, anunță că există temeri înaintea meciului din această seară. „Sigur, există această teamă, dar nu avem ce face. Am fost anunțati că se joacă. Până la această oră, acestea sunt informațiile. Noi nu avem probleme cu cazurile de Covid-19, doar accidentări.

Analizând primul 11 al celor de la FCSB nu sunt mai diferențe, chiar și cu cele două cazuri de astăzi. Probabil vor apărea probleme în momentul în care vor fi nevoiți să schimbe. Va fi un meci de luptă, a plouat toată ziua aici, nu știm nici cum se va prezenta gazonul”, a declarat Dumitru Olteanu pentru gsp.ro.

Mihai Stoica, mesaj important înainte FCSB – CS Mioveni

FCSB este decimată de Covid-19 și accidentări înaintea meciului cu CS Mioveni. Roș-albaștrii au mai pierdut doi jucători în ziua meciului și ar putea fi nevoiți să trimită in teren o echipă improvizată.

Mihai Stoica este însă încrezător că vicecampioana României poate trece cu bine peste acest test. Managerul general al roș-albaștrilor a transmis un mesaj de mobilizare înaintea meciului și a făcut apel ca fanii să vină în număr cât mai mare la stadion.

Reclamă

„Am rămas 13!!! În seara asta vom avea nevoie mai mult decât oricând de suport din partea tuturor steliștilor, nu doar a celor care vor ignora distanța, condițiile atmosferice, psihoza acestor zile și vor veni lângă noi pe stadion.

Suntem puțini, dar cu energia pe care ne-o veți insufla vom fi mai puternici!”, a scris Mihai Stoica, pe contul oficial de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și